gospodyni19 Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Cieliczka ma około tygodnia.Wszystko po porodzie było ok, wyszła na trawe pierwszy dzień było ok na drugi dzień rano nie dała rady wstać na nogi tak dziwnie chodziła i dużo leżała, ale ssała mleko od matki, dziś na trzeci dzień też dużo leży do tego wystąpiła krew w kale,,,, nie wiem co jej dolega... Co to może być??? Quote
gospodyni19 Posted July 11, 2016 Author Report Posted July 11, 2016 Już wszystko jest ok bo wet był. i dostaje carbo calf. a tu to się doczekać nie można na jakąkolwiek porade, nie wiem jaki sens jest żeby to forum istniało i jakim cudem jeszcze istnieje. Quote
Robert ;-) Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Nie każdy użytkownik zna się na hodowli bydła , a jeszcze jest mniej ludzi którzy mają wiedzę jak np weterynarz , ja np. jak mi coś horuje to ide do weta? jak najszybciej,a czas jest taki że ludzie pracują w polu, szykują się do żniw, sianokosow, itp itd.Nie można nic nikomu mieć za złe, każdy pomaga jak może i kiedy może a forum jest potrzebne i ma się dobrze.. Quote
Recommended Posts