Pierwszy sposób to w sumie taki, o którym napisałeś, w jaku i bułce tartej:) Drugi to zamaczasz pieczarki w cieście naleśnikowym i podsmażasz. Ja ciasto robię Ciasto na naleśniki: (na początek dodać dwie łyżki przegotowanej wody wtedy ciasto jest pulchniejsze - mama mnie nauczyła), mąka, jajka, mleko, oczywiście sól i pieprz. Ciasto musi być gęste. Maczasz w tym pieczarki i smażysz, tylko trzeba uważać zeby się nie przypiekły:) Fajnie smakują z ketchupem, ale można również inny sos zastosować według uznania:) To raczej nie jest danie główne, ale dość sycące:) A jeszcze przy okazji ciast naleśnikowych to koleżanka mi dała przepis na naleśniki na ostro. Do ciasta (jak poprzednio) dodajesz podpieczone kawałki mięsa z kurczaka, może być kiełbaska lub szynka (ja bardzo często mięso lekko zapiekam z cebulka). Dodatki według uznania: papryka, ogórek- nie polecam sera bo bardzo ciasto się skleja całość i źle samży:/