wola00 Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 Cześć, kupiłem ostatnio meble do domu ze sklepu internetowego, zamówiłem nie potrzebnie krzesło bo znalazłem fotel na strychu. Wiecie może czy mozna by je jakoś wykorzystać? Quote
Vademecum Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 wystaw na olx, albo możesz w ogródku uchonorować jakiegoś kwiatka np. doniczkowego.a tak na serio stary fotel ze strychu do nowych mebli . coś ściemniasz ? Quote
mona99 Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 wystaw na olx, albo możesz w ogródku uchonorować jakiegoś kwiatka np. doniczkowego.a tak na serio stary fotel ze strychu do nowych mebli .coś ściemniasz ?Może to dobrze zachowany fotel np. z skóry czarnej i pasuje do nowego narożnika? U nas też fotele dopasowaliśmy do kanapy i super to wygląda Quote
Vademecum Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 stare z nowym nigdy sie nie połączy a szczególnie skóra Quote
ali Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 przykręć do ściany , będzie półka na książki czy kwiatki Quote
Grattka Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Ja nie tak dawno zamawiałam meble z Ikea. Quote
kulka Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 Ja zawsze wystawiam meble na olx. I w sumie nie ma większego problemu z ich sprzedażą. Quote
Vademecum Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 wszędzie ta ikea a to najgorsze badziewie , teraz nawet zdaża mi sie wozić meble polskie do szwecji i norwegii, oczywiście w elementach do złożenia.Szwedy same sie przekonały że drewno iglaste to marny materiał na meble a z liściastych to mają tylko marną skarłowaconą brzoze. Quote
ulathull Posted October 9, 2024 Report Posted October 9, 2024 Meble z Ikea nie są wcale takie złe, choć do porządnych też ich nie można zaliczyć Taki kompromis ceny do jakości. Quote
Sołtys Michał Posted November 8, 2024 Report Posted November 8, 2024 Ikea to wersja budżetowa, czyli taniocha na raz. Choc dzis i tanie nie jest. To nie ma dobrej jakości, choć dobrze wygląda. Quote
Recommended Posts