Pimeli Posted January 8, 2019 Report Posted January 8, 2019 Witam, powiedzcie mi proszę gdzie kupię w miarę dobrej jakości kabel micro usb. Zaznaczam że korzystam z tego całkiem sporo, często ładuje telefon w torebce wiec musi byc też coś w miarę wytrzymałego. Quote
Vademecum Posted January 8, 2019 Report Posted January 8, 2019 napewno nie w internecie, to z internetu chodzi max. miesiąc. w salonach telef. lub komp. masz oryginały i nie za 10 zł w razie czego. Quote
DuzyGrzegorz Posted January 8, 2019 Report Posted January 8, 2019 Kup biały Huawei. Koszt ok. do 20 zł za jednometrowy. Możesz kupić każdy dostosowany do tego typu użytkowania. Pozdrawiam! Quote
Vademecum Posted January 8, 2019 Report Posted January 8, 2019 mi w orange polecili właśnie huawei i jest biały Quote
nilbul Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 W necie też można kupić dobry tylko nie za 10 zł a coś porządniejszego Quote
KSeweryn Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Ja kupiłem na allegro coś takiego Unitek Mobile przewód microUSB-USB 2.0 1,5M mam go rok i jest jak nowy a mam małe dzieci, które czasami się do niego dorwą. Quote
kulka Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 Ja w x-kom kupuję takie rzeczy. To już u mnie sprawdzony sklep. Quote
Recommended Posts