Bartoszidk Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 Witam mam problem z rozpoznaniem części załączonych w pliku na dole. Mógłby mi ktoś podać ich nazwę, i jeśli można to polski sklep, gdzie mógłbym je zamówić? Chodzi mi tylko o część 3, 7 i 11 Quote
Vademecum Posted January 28, 2019 Report Posted January 28, 2019 te części nie są z traktora tylko z F 16 , a ty szukasz reklamy. Obawiam sie że nikt z nas nie pała sympatią ani potrzebą tej marki. Quote
Bartoszidk Posted January 28, 2019 Author Report Posted January 28, 2019 te części nie są z traktora tylko z F 16 , a ty szukasz reklamy. Obawiam sie że nikt z nas nie pała sympatią ani potrzebą tej marki.Potrzebuję tylko nazwy tych części, bym mógł je zamówić i naprawić traktor... Quote
Robert ;-) Posted January 29, 2019 Report Posted January 29, 2019 To pierwsze to simerblok a te trójkątne to nie wiem może trzeba by to nazwać amortyzatorem albo podyszką Bartoszidk 1 Quote
Recommended Posts