mell999 Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Witam serdecznie mam problem odnalazłam starą młockarnię Wiejka z roku 1835 i nigdzie nie mogę odnaleźć nic na jej tematinteresowało by mnie najbardziej wycena jak by ktoś mi coś podpowiedział będę wdzięcznapozdrawiam Quote
DuzyGrzegorz Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 Zamoyski czy jakaś inna firma? Pozdrawiam! Quote
mell999 Posted February 5, 2019 Author Report Posted February 5, 2019 Zamoyski czy jakaś inna firma? Pozdrawiam!zamoyski Quote
DuzyGrzegorz Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 Wartość będzie uzależniona od stanu. Szkoda że nie jest to rocznik 1805-1834. Wartość tej młocarni będzie zależała od stanu. Zakładam że nie jest to stan kolekcjonerski. Obecność nieoryginalnych części będzie znacznie obniżać wartość. Jeżeli coś napiszesz więcej można będzie się pokusić o oszacowanie wartości. Pozdrawiam! Quote
mell999 Posted February 6, 2019 Author Report Posted February 6, 2019 Wartość będzie uzależniona od stanu. Szkoda że nie jest to rocznik 1805-1834. Wartość tej młocarni będzie zależała od stanu. Zakładam że nie jest to stan kolekcjonerski. Obecność nieoryginalnych części będzie znacznie obniżać wartość. Jeżeli coś napiszesz więcej można będzie się pokusić o oszacowanie wartości. Pozdrawiam!wszystkie części orginalne stan używany ale sprawna dałabym zdjęcia ale trzeba ją odświeżyć gdyż była zakopana w słomie i trochę okurzona jest Quote
mell999 Posted February 22, 2019 Author Report Posted February 22, 2019 Witam podsyłam zdjęcia ale muszę na raty bo nie chcą przejść proszę o radę tam też znalazł się miedzy innymi płużek pozdrawiam Quote
mell999 Posted February 22, 2019 Author Report Posted February 22, 2019 tam są napisy po niemiecku dopiero jak sie troche oczyściło to widać proszę o info co Pan na to?pozdrawiam Quote
Recommended Posts