Jump to content

Recommended Posts

Posted

Miło mi przywitać na forum nowego moderatora Miki.

Ostatnio dostawałem wiele sygnałów od użytkowników, iż forum wymaga nowego ducha ? czyli nowego moderatora, który na bieżąco weryfikował będzie nowych użytkowników, dbał o przejrzystość działów i spójność pisanych postów.

Od tej chwili wszelkie problemy możecie zgłaszać bez obaw Miki-emu, proszę przywitajcie Go w gorąco w nowej roli.

Posted
Witam nowego moderatora. Mam kilka pytań odnośnie funkcjonowania forum? Czy nowy moderator może też rozbudowywać forum o nowe zakładki? Na jakiej zasadzie został on wybrany był jakiś konkurs? Ktoś zbierał zgłoszenia?
Posted

Planujemy rozbudowę o nowe działy, widziałem wcześniej że sugerowałeś nowe zakładki i będę brał to pod uwagę. Planujemy by odbyło się to w konsultacji z wszystkimi użytkownikami. Postaram się do jutro zgłosić swoją propozycję i poddać ją ogólnej polemice.

Co do wyboru nowego moderatora nie było konkursu, nie było rekrutacji. Miki po prostu się zaoferiwał, a że ma doświadczenie i wiedzę po prostu został moderatorem.

Posted
Dzięk Wam za tak ciepłe słowa i jestem zaszczycony mogąc Wam ułatwiać i umilać kożystanie z forum! Jeszcze raz wielkie dzięki i mam nadzieje, że będziecie zadowoleni z mojej pracy! Pozdrawiam i życze miłych ferii :D!