admin Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Miło mi przywitać na forum nowego moderatora Miki. Ostatnio dostawałem wiele sygnałów od użytkowników, iż forum wymaga nowego ducha ? czyli nowego moderatora, który na bieżąco weryfikował będzie nowych użytkowników, dbał o przejrzystość działów i spójność pisanych postów. Od tej chwili wszelkie problemy możecie zgłaszać bez obaw Miki-emu, proszę przywitajcie Go w gorąco w nowej roli. Quote
edwin Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Miki, gratulacje i powodzenia! Oby problemów było jak najmniej, a użytkowników jak najwięcej! Pozdrawiam Quote
przemo137 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Witam nowego moderatora. Mam kilka pytań odnośnie funkcjonowania forum? Czy nowy moderator może też rozbudowywać forum o nowe zakładki? Na jakiej zasadzie został on wybrany był jakiś konkurs? Ktoś zbierał zgłoszenia? Quote
admin Posted January 29, 2012 Author Report Posted January 29, 2012 Planujemy rozbudowę o nowe działy, widziałem wcześniej że sugerowałeś nowe zakładki i będę brał to pod uwagę. Planujemy by odbyło się to w konsultacji z wszystkimi użytkownikami. Postaram się do jutro zgłosić swoją propozycję i poddać ją ogólnej polemice. Co do wyboru nowego moderatora nie było konkursu, nie było rekrutacji. Miki po prostu się zaoferiwał, a że ma doświadczenie i wiedzę po prostu został moderatorem. Quote
przemo137 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Aha dzięki za odpowiedz I prosił bym również o rozważenie zrobienia galerii rolniczej w innym stylu niż typowe forum. Podejrzewam ze ściągnie to również innych użytkowników Quote
winio1 Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Ja jestem za wszystkimi zmianami które wyjdą forum na DOBRE Witam Miki Quote
Adams Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Miki gratulacje:exclamation:I od razu masz dużo pracy:P Quote
winio1 Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Miki a opiłeś już nową posadę ))) Quote
muzyk Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 GRATULACJĘ.Myśle że będzieszpodejmował rozsądne i przemyślane decyzje.Pozdrawiam. Quote
Miki Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Dzięk Wam za tak ciepłe słowa i jestem zaszczycony mogąc Wam ułatwiać i umilać kożystanie z forum! Jeszcze raz wielkie dzięki i mam nadzieje, że będziecie zadowoleni z mojej pracy! Pozdrawiam i życze miłych ferii ! Quote
Recommended Posts