Adam.Ż Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Witam,potrzebuje do projektu wału głównego z ursusa c360(tego po którym chodzi sprzęgło IV go biegu).Stan dowolny - może być z połamanym kołem itp - potrzebuje 50mm dobrego wielowypustu.Może sie wala komuś na złomie.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzikontakt: adamzak2@poczta.fm Quote
Miki Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Ja niestety nie mam takiego wału bo po pierwsze mam 30stke, a po drugie sam potrzebował bym wał bo zabieram się za przedni napęd ale tak z ciekawości zapytam po co Ci ten wał? Quote
Adam.Ż Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 robie na uczelni projekt wyciągarki mechanicznej i muszę zrobić sprzęgło kłowe do załączania bębna.Mam już koło i sprzęgło IV-go biegu i potrzebuje teraz wału, a właściwie samego kawałka z wielowypustem po którym będzie chodzić to sprzęgło żeby przenieść napęd z wału na bęben. I tego właśnie potrzebuje w stanie dowolnym, byle by było min 50mm dobrego wielowypustu. Quote
Adam.Ż Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 albo ktoś zna namiar na warsztat gdzie serwisują ciągniki i mogą mieć stare części?? Quote
Miki Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 (nie dubluj tylko edytuj ) A na złomowisku szukałeś? Quote
Adam.Ż Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 sorki;)nie szukałem ale nie wiem gdzie w warszawie jest jakieś złomowisko gdzie by stały ursusy;) Quote
Recommended Posts