Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chcesz pomóc? Powiedz znajomym!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Miki

Miki

Administrator

• Administrator
  • 1114 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 18:11

Cześć! To znowu ja, Miki! Wychodze w Waszą strone z ważną prośbą, a mianowicie jak każde forum chcielibyśmy zaistnieć w sieci i tu potrzebna nam jest Wasza pomoc! Chcę abyście powiedzieli o Nas znajomym, którzy choć w najmniejszym stopniu interesują się rolnictwem, sadownictwem, przczelarstwem itp. . Bo to właśnie dzięki Wam, użytkownikom i pasjonatom funkcjonuje to forum. Pamiętajcie, czym Nas więcej tym lepiej i łatwiej jest znaleźć osobe, z którą można porozmawiać na wspólny temat albo poprosić o radę. Z góry dzięki i pozdrawiam! ;)
  • 0

#2 edwin

edwin

Nowy

• Użytkownik.
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 22:32

Ja też jestem za. Fajnie jest pogadać sobie o różnych rzeczach, a czasem też podpytać. Im więcej nas będzie tym lepiej. Ja nasze rolnik-froum.pl polecam znajomym na każdym kroku.

• 0

#3 beti72

beti72

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:07

Polecam ,polecam im nas więcej tym więcej można uzyskać rad i opinii.
  • 0

#4 Miki

Miki

Administrator

• Administrator
  • 1114 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 07:20

Ja (nie mówie, że Wy macie tak robić ;)) drukne pare plakatów i porozwieszam po okolicznych wsiach. Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie, wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam!
  • 0

#5 przemo137

przemo137

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 183 postów

Napisano 01 luty 2012 - 21:58

Fajnie było by jeszcze gdyby każdy określił datę urodzenia. Wiadomo było by czy pisze się z poważna starszą osoba czy z takim dzieciakiem jak ja ;)
  • 0

#6 Miki

Miki

Administrator

• Administrator
  • 1114 postów

Napisano 12 listopad 2013 - 05:38

Witam!
Chciałbym odświeżyć temat i zachęcić do akcji powiedz znajomemu.
Dodałem także nową opcje, którą możecie uzupełnić w swoim profilu, a mianowicie Powierzchnia Gospodarstwa, którą możecie uzupełnić wchodząc w Panel Użytkownika i wybierając zakładke Edytuj Profil.
Pozdrawiam serdecznie!
  • 0

#7 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 15:26

Tym razem ja odświeżam temat. ;) Zachęcam wszystkich do powiedzenia o naszym forum znajomym rolnikom, zaproście ich tu. Im nas więcej tym lepiej! Licze na również wasz wkład w rozwój forum. Pozdrawiam :)
  • 0

#8 Miki

Miki

Administrator

• Administrator
  • 1114 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 19:04

Zachęcam również do polubienia i udostępniania naszego Facebook'owego profilu.
Pozdrawiam!
  • 0

#9 Robert ;-)

Robert ;-)

Duży Robert;-)

• Super Moderator
  • 8014 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 19:21

Popieram kolegów i również zapraszam do rozpowszechniania naszego forum wśród znajomych;-)
  • 0

#10 pablos

pablos

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 476 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 21:09

Popieram i jestem za tylko większość moich znajomych to analfabeci komputerowi dla nich komputer kojarzy się tylko
z gołymi babami , i pierdołami na które nie warto tracić czasu .
  • 0

#11 kubusjettaII

kubusjettaII

moderator forum

• Super Moderator
  • 1627 postów

Napisano 14 grudzień 2014 - 21:22

ode mnie również poszło trochę zaproszeń...Pablos to fajne mają zainteresowania...:) :)
  • 0

#12 Stiven1983

Stiven1983

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 15 grudzień 2014 - 13:08

Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie, wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam!

Rzuciłem pomysł mapy ale niestety umarł śmiercią naturalną.
  • 0

#13 VoYtek8

VoYtek8

V.I.P

• Użytkownik
  • 2648 postów

Napisano 15 grudzień 2014 - 13:25

Bylbym zapomnial napisac czegos istotnego dot. tycg reklam na forum. Jak widzicie jakis post z reklamą, lub po prostu uważacie że jest nie taki jak trzeba to mozecie go zgłosić, zajmie to chwilę, moderacja szybciej interweniuje i na forum będzie porządek. Lepiej i szybicej jest zglosic niz nabijac sobie bezsensownie posty pisaniem pod kazdym jedynym takim wątkiem. Pozdrawiam :)
  • 0

#14 rolnik515

rolnik515

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 72 postów

Napisano 15 grudzień 2014 - 14:35

Powiedziałem koledze dzisiaj będzie się rejstrował.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych