Miki Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Cześć! To znowu ja, Miki! Wychodze w Waszą strone z ważną prośbą, a mianowicie jak każde forum chcielibyśmy zaistnieć w sieci i tu potrzebna nam jest Wasza pomoc! Chcę abyście powiedzieli o Nas znajomym, którzy choć w najmniejszym stopniu interesują się rolnictwem, sadownictwem, przczelarstwem itp. . Bo to właśnie dzięki Wam, użytkownikom i pasjonatom funkcjonuje to forum. Pamiętajcie, czym Nas więcej tym lepiej i łatwiej jest znaleźć osobe, z którą można porozmawiać na wspólny temat albo poprosić o radę. Z góry dzięki i pozdrawiam! Quote
edwin Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Ja też jestem za. Fajnie jest pogadać sobie o różnych rzeczach, a czasem też podpytać. Im więcej nas będzie tym lepiej. Ja nasze rolnik-froum.pl polecam znajomym na każdym kroku. Quote
beti72 Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 Polecam ,polecam im nas więcej tym więcej można uzyskać rad i opinii. Quote
Miki Posted January 31, 2012 Author Report Posted January 31, 2012 Ja (nie mówie, że Wy macie tak robić ) drukne pare plakatów i porozwieszam po okolicznych wsiach. Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie, wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam! Quote
przemo137 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Fajnie było by jeszcze gdyby każdy określił datę urodzenia. Wiadomo było by czy pisze się z poważna starszą osoba czy z takim dzieciakiem jak ja Quote
Miki Posted November 12, 2013 Author Report Posted November 12, 2013 Witam! Chciałbym odświeżyć temat i zachęcić do akcji powiedz znajomemu.Dodałem także nową opcje, którą możecie uzupełnić w swoim profilu, a mianowicie Powierzchnia Gospodarstwa, którą możecie uzupełnić wchodząc w Panel Użytkownika i wybierając zakładke Edytuj Profil.Pozdrawiam serdecznie! Quote
VoYtek8 Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Tym razem ja odświeżam temat. Zachęcam wszystkich do powiedzenia o naszym forum znajomym rolnikom, zaproście ich tu. Im nas więcej tym lepiej! Licze na również wasz wkład w rozwój forum. Pozdrawiam Quote
Miki Posted December 14, 2014 Author Report Posted December 14, 2014 Zachęcam również do polubienia i udostępniania naszego Facebook'owego profilu.Pozdrawiam! Quote
Robert ;-) Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Popieram kolegów i również zapraszam do rozpowszechniania naszego forum wśród znajomych;-) Quote
pablos Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Popieram i jestem za tylko większość moich znajomych to analfabeci komputerowi dla nich komputer kojarzy się tylko z gołymi babami , i pierdołami na które nie warto tracić czasu . Quote
kubusjettaII Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 ode mnie również poszło trochę zaproszeń...Pablos to fajne mają zainteresowania... :) Quote
Stiven1983 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie' date=' wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam![/quote'] Rzuciłem pomysł mapy ale niestety umarł śmiercią naturalną. Quote
VoYtek8 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Bylbym zapomnial napisac czegos istotnego dot. tycg reklam na forum. Jak widzicie jakis post z reklamą, lub po prostu uważacie że jest nie taki jak trzeba to mozecie go zgłosić, zajmie to chwilę, moderacja szybciej interweniuje i na forum będzie porządek. Lepiej i szybicej jest zglosic niz nabijac sobie bezsensownie posty pisaniem pod kazdym jedynym takim wątkiem. Pozdrawiam Quote
rolnik515 Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Powiedziałem koledze dzisiaj będzie się rejstrował. Quote
Recommended Posts