Jump to content

Chcesz pomóc? Powiedz znajomym!

Recommended Posts

Posted
Cześć! To znowu ja, Miki! Wychodze w Waszą strone z ważną prośbą, a mianowicie jak każde forum chcielibyśmy zaistnieć w sieci i tu potrzebna nam jest Wasza pomoc! Chcę abyście powiedzieli o Nas znajomym, którzy choć w najmniejszym stopniu interesują się rolnictwem, sadownictwem, przczelarstwem itp. . Bo to właśnie dzięki Wam, użytkownikom i pasjonatom funkcjonuje to forum. Pamiętajcie, czym Nas więcej tym lepiej i łatwiej jest znaleźć osobe, z którą można porozmawiać na wspólny temat albo poprosić o radę. Z góry dzięki i pozdrawiam! ;)
Posted

Ja też jestem za. Fajnie jest pogadać sobie o różnych rzeczach, a czasem też podpytać. Im więcej nas będzie tym lepiej. Ja nasze rolnik-froum.pl polecam znajomym na każdym kroku.

Posted
Ja (nie mówie, że Wy macie tak robić ;)) drukne pare plakatów i porozwieszam po okolicznych wsiach. Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie, wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam!
  • 1 year later...
Posted

Witam!

Chciałbym odświeżyć temat i zachęcić do akcji powiedz znajomemu.

Dodałem także nową opcje, którą możecie uzupełnić w swoim profilu, a mianowicie Powierzchnia Gospodarstwa, którą możecie uzupełnić wchodząc w Panel Użytkownika i wybierając zakładke Edytuj Profil.

Pozdrawiam serdecznie!

• 1 year later...
Posted
Tym razem ja odświeżam temat. ;) Zachęcam wszystkich do powiedzenia o naszym forum znajomym rolnikom, zaproście ich tu. Im nas więcej tym lepiej! Licze na również wasz wkład w rozwój forum. Pozdrawiam :)
Posted

Popieram i jestem za tylko większość moich znajomych to analfabeci komputerowi dla nich komputer kojarzy się tylko

z gołymi babami , i pierdołami na które nie warto tracić czasu .

Posted

Chciałbym także abyście uzupełnili swoje zamieszkanie w profilu o województwo w którym gospodarzycie (jeśli oczywiście to robicie) bo to znacznie ułatwiło by komunikacje i np. skończyły by się pytania "a to w jakim województwie' date=' wsi, powiacie mieszkasz?". Pozdrawiam!

[/quote']

Rzuciłem pomysł mapy ale niestety umarł śmiercią naturalną.

Posted
Bylbym zapomnial napisac czegos istotnego dot. tycg reklam na forum. Jak widzicie jakis post z reklamą, lub po prostu uważacie że jest nie taki jak trzeba to mozecie go zgłosić, zajmie to chwilę, moderacja szybciej interweniuje i na forum będzie porządek. Lepiej i szybicej jest zglosic niz nabijac sobie bezsensownie posty pisaniem pod kazdym jedynym takim wątkiem. Pozdrawiam :)