Edyome Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 Weterynarz robił zabieg żeby przesunąć trawienie u krowy. Krowa padła A ja wyrzucając butelki po lekach zobaczyłam że leki były przeterminowane rok co mam z tym zrobic??? Quote
DuzyGrzegorz Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 Zgłoś sprawę do Państwowej Inspekcji Farmaceutycznej. Możesz powiadomić o sprawie lub złożyć skargę do Izby Lekarsko Weterynaryjnej. Pozdrawiam! Quote
Bogdan86 Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 Ja bym pojechał do Pana weterynarza i zapytał bym się co Pan ma mi dopowiedzenia.....niestety nie od dzis wiadomo czy ludziom czy zwierzętom przeterminowanych leków się nie podaję. Quote
Vademecum Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 powiedziałby że dopuszczone. że błąd, pomyłka czy coś innego. też ważne ile przeterminowane i co za leki. Myśle że jakby było coś nie tak to niezostawiłby dowodu. Quote
Bogumil Posted March 28, 2019 Report Posted March 28, 2019 Ogólnie leki wpływają na jakość mięsa http://penicylina.pl/srodki-zywienia-zwierzat-jakie-wyrozniamy-czy-wplywaja-na-jakosc-miesa/ , o przeterminowanych nie ma sensu nawet pisać. Quote
Vademecum Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 jest sen pisać jeśli zostały podane zwierzętom a ty nie wiesz o czym mowa. cza czytać od początku. Quote
Recommended Posts