Kronel Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Witam wszystkich i jezeli nie będziecie mieli nic naprzeciw chciałbym dołaczyć do forum.Zajmuje się i pasjonuje hodowlą bażantów łownych. Mamy gospodarstwo 10 hektarwe jednak przeliczeniowo 1,2 hektara - gleba 6 klasa.Na tym terenie nie uda się rozwinąć chyba żadnej konkretnej uprawy ale idealnie nadaje się do alternatywnych hodowli takich jak bażanty. Hodujemy aktualnie prawie 10 tysięcy bażantów w wolierach o powierzchni ponad 3 hektary. Quote
beti72 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Witam i ja Jestem tu od listopada 2011 roku i bardzo podoba mi się pomysł z utworzeniem forum rolniczego. Prowadzimy z mężem gospodarstwo rolne, tak więc znajduje tu bardzo dużo interesujących mnie rzeczy, poznaję opinie oraz zdania innych .Życzę miłego buszowania po różnych działach i ciekawych tematach Quote
Adams Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Witam!Nazywam się Adam jestem użytkownikiem forum od paru miesięcy.Jestem jeszcze bardzo młody.Ale mam doświadczenie pomagam rodzicom w gospodarstwie. I bardzo mnie to pasjonuje.Więc dlatego mimo tak młodego wieku wiem tak dużo.Uwielbiam to forum. Quote
przemo137 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Witam Na forum zarejestrowałem się dosyć niedawno o już w 2012 roku wiec uważam się za nowego użytkownika. Mam na imię Przemek, uczę się w czwartej klasie technikum rolniczego. Po zakończeniu szkoły chciał bym przejąc gospodarstwo po rodzicach i dalej je rozwijać wprowadzając to coraz nowsze technologie. Jak każdy z wsi interesuje się nowoczesną technika rolnicza (sportowe motory tez są fajne ;D ) A moim hobby jest akwarystyka o której z chęcią zamienił bym kilka zdań na PW z chętnymi osobami . Życzę miłego czytania forum Quote
xplus Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Ja tez chciałbym się przywitać jestem pasjonatem ekologii, inteligencji finansowej i rozwoju tych tematów na terenach wiejskich webnode.com Quote
Guest jarki Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 witam choć zarejestrowałem się dawno to dopiero zacząłem pisać jestem już starym pamiętającym poprzednią epokę rolnikiem rolnictwo to dla mnie nie tylko zawód ale jak dla wielu również PASJA Quote
*SSaPeRR* Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Witam wszysykich. Jestem tu nowy. Liczę na miłą współpracę. Pozdrawiam wszystich. Mamy 15ha włłsnościowych no i używamy na boku 5ha. Produkcja- głównie opasy i troche drobiu. Zasiewy- Owies, jęczmień i mieszanki. Ziemniaki.Siłe pociągową stanowi T25 który się świetnie spisuje. Współpracuje z:pług 2-skibowykultywator 2.2mbrony zawieszane 3- polowebrony ciągane 5- polowesiewnik poznaniak 2.6msiewnik "lejek"kopaczka do ziemniakówkosiarka osazgrabiarko-przetrząsarka 7 gwiazdprzyczepa samozbierająca Kraft&Welleprzyczepa 6tdwukółki(bietki) po 3.5t i 4t2 wozy konne i drobniejszy sprzęt. Pozdrawiam wszystkich. Quote
xplus Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Nie wiem dlaczego modyfikuje sie nasze posty? do dupy to forum jak nie moge pisać co myślę Quote
jarek Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 witam wszystkich serferow na tym forum mam naimie jarek i prowadze gospodarstwo rolne Quote
Guest jarki Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Nie wiem dlaczego modyfikuje sie nasze posty? do dupy to forum jak nie moge pisać co myślęteż mi się to cholernie nie podoba przypomina mi to dziecinadę na AF Quote
Adams Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 A jak zakładaliście forum to się na to godziliście. Quote
Guest jarki Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 kto niby się godził ?odpowiedz w temacie LINK Quote
Kowalik Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Chłopaki, O co wam chodzi. Ja uważam że to forum jest bardzo fajne własnie przez to że niepozwala się tutaj na chamska reklamę. Quote
leo123 Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 witam wszystkich na tym forum mam na imie krzysztof i prowadze gospodarstwo rolne ... Quote
tomasz Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Witam wszystkich, jestem Tomasz, gospodarstwem rolnym zajmuję się od kilku miesięcy, otrzymaliśmy je z żoną po teściach. Quote
Recommended Posts