Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wejdź na strone zetora i znajdź partnerów. Wyślij zapytanie do kilku przedstawicieli. Wiadomo najlepiej kupić na miejscu ale zobaczysz co Ci zaoferują. Ceny u róznych przedstawicieli czasami znacznie się różnią, moze się okazac że za traktor który chcesz w drugim końcu Polski zoferują ci 10tys. taniej, jescze gratis Ci na miejsce przywiozą. Serwis zetora i tak jest rozproszony czyli możesz naprawiać - serwisować na gwarancji u lokalnego przedstawiciela. Podobnie było z John deeremktóry kolega zamawiał, okazło się że w Sycowie znalazł ciągnik o 22tys. taniej niż proponowali mu w Olsztynie.
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Całkiem fajny traktorek, nie za duży. Ogólnie to Case dobrze chodzą i nie słyszy się o większych problemach z nowkami. Ale wiadomo nowy to zawsze nie ma problemu. Jeżeli chodzi o starsze to pompy często siadają. Jechałem na Agroshow podobnym i jest naprawde komfortowy.

Jeżeli masz rozeznanie to ile sobie wołają z a taki nowy traktor?

Posted

Całkiem fajny traktorek' date=' nie za duży. Ogólnie to Case dobrze chodzą i nie słyszy się o większych problemach z nowkami. Ale wiadomo nowy to zawsze nie ma problemu. Jeżeli chodzi o starsze to pompy często siadają. Jechałem na Agroshow podobnym i jest naprawde komfortowy.

Jeżeli masz rozeznanie to ile sobie wołają z a taki nowy traktor?

[/quote']

z tego co się oriętuje to ok 115 tyśków

Posted
Belarusa 820 za 64 tys ;D 82km, sprawdzony i niska cena
Posted
Proxima Power ma przede wszystkim inna skrzynię biegów (w tym elektrohydrauliczny rewers) ale najmniejsza power ma 80 KM i jest sporo powyżej 100 tys (około 145 tys) myślę że zetor to dobry wybór. (Sam niedługo kupuje Proximę 95 plus.) Mają w miarę nowoczesne silniki spełniające normy spalania tier III własnej produkcji. I co chyba najważniejsze nie są to jakieś składaki tylko produkowane w zakładzie od podstaw. Wiadomo że są lepsze ciągniki typu fendt no ale myślę że to już na większe areały i gdy bardziej są wykorzystywane
Posted
Posiadamy zetora forterre 112km pracuje 5 lat 2100mtg sprzet nie do zajechania pracuje z z agregatem uprawo-siewnym z prasą pługiem i jak narazie niezawodzi polecam tego zetora
Posted
Mam zamiar kupić ciągnik i myślę o Deutz Fahr Agrofarm 410 85KM. Co o nim sądzicie bo nic o nim nie wiem?
Posted
deutz fahr po 10ciu latach pracy są awaryjne a części drogie lepsze są gran-struele te z seri850 lub855
Posted
Przeprasza może to głupie pytanie ale co to jest gran-struele? Jak możesz to napisz coś o nim?
Posted
Jaki jest najlepszy ciągnik pod wóz paszowy ,prasę i rozrzutnik taki 75-90 koni i tani do 4lat
Posted

Przeprasza może to głupie pytanie ale co to jest gran-struele? Jak możesz to napisz coś o nim?

GRAN-STRUELE AUSTRALIJSKA FIRMA KTÓRA WESZŁA NA EUROPEJSKI RYNEK W 2008 ROKU CIESZY SIĘ DUŻYM UZNANIEM W TAKICH KRAJACH JAK NIEMCY, FRANCJA I WIELKA BRYTANIA

Posted
moj znajomy kupił Bielarusa i zadowolony jest ze jak mu sie popsuje to tanie części.... nie wiem do końca czy dobrze mowi... czas pokaże... po za tym bylem przed chwila na ciekawej stronie z samymi nawozami.W sumie nie widzalem jeszcze strony zeby byla tylko z nawowami. moim zdaniem wyglada ok.
Posted

to nie dobry pomysł z ty ursusem czy zetorem . te stare nie są nie ekonomiczne pod względem spalania . posiadam już 6 lat nh td95d i nie narzekam jedyna jego wada to za lekki .

Na dzień dzisiejszy to bym kupil fenta tylko drogi uuu

• 1 month later...
Guest Damian
Posted
Mam duże gospodarstwo tez potrzebowałem czegos małego zdecydowałem sie na zetora proxme8441 zakupiłe rowniez do niego kola blizniacze i daje rade nie będe pisał o awariach tego ciagnika
  • 3 weeks later...
Guest Gość
Posted
siemka.chciałem się was poradzić czy kupuwać wał chinski czy orginalny do mf255
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...