Jump to content

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nigdy w życiu ursusa! On nie jest wart swojej ceny.

Ja bym Ci polecił JD 5090R on kosztuje ok.215tyś brutto on ma w prawdzie 90km. ale zawsze się przyda parę koników więcej:)

Posted
Haha ;] po co pare konikow wiecej skoro kolege interesuje 70 KM?? widocznie jest mu potrzebne tyle ile napisal. a kolejne 20 KM to pewne wieksze spalanie paliwa. Ahaaa jak bedzie go interesowal ciagnik 90 KM to zrobi nowy post i wtedy tam mozna podzielic sie opinia :) a jak chodzi o 90 km to bym polecil Case JX i dal za niego 150 tys. brutto. ;)
Posted

Haha ;] po co pare konikow wiecej skoro kolege interesuje 70 KM?? widocznie jest mu potrzebne tyle ile napisal. a kolejne 20 KM to pewne wieksze spalanie paliwa. Ahaaa jak bedzie go interesowal ciagnik 90 KM to zrobi nowy post i wtedy tam mozna podzielic sie opinia :) a jak chodzi o 90 km to bym polecil Case JX i dal za niego 150 tys. brutto. ;)

Wyraziłem tylko swoje zdanie..więc nie wiem o co Ci chodzi. Moim zdaniem lepiej byłby kupić coś większego żeby później nie żałować, a że kolega nie podał ceny to mu poradziłem.

Ale za 100 tyś.to faktycznie nie kupi takiego ciągnika. To w takim razie poleciłbym Ci Zetora proxime 6441 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...