Jump to content

Recommended Posts

Guest Damian
Posted

a czemu nie ?

Zetor Proxima8441 jest jednym z najbardziej awaryjnych ciągnikuw mojm gospodarstwie nie wiem czy taki mi sie trawił czy proximy tak juz maja ciągnik kupiłem w 2008 roku przez rok uzytkowania ciagnika nic sie nie psuło drobne awarie puzniej wysprzeglik rozruch kable od swiec chłodnica ciagnik zadbany wysprzątany plakowany w srotku stan idealny ciągnika w grudniu 2010 dałem ciągnik na serwis do skoczowa w lutym odebrałem do tej pory bez zazutu

• 2 weeks later...
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

ja też polecam Ursusa :D najlepsza jakość

ostatnio zacząłem odkładać kase na nowego xD

jeszcze troche i odłoże na nowy ciągnik :D

Guest Gość
Posted
Ja polecam ciągnik case maxum 100, mam zrobione 600 mth i działa bez zarzutów.
  • 1 month later...
Guest konrad
Posted
mój kolega ma belarusa 952 i narzeka na skrzynie biegów
  • 2 weeks later...
Guest Gość
Posted
koledzy powiecie mi czy fendt to dobra marka po chce zakupic 936 vario nowego sprowadzanego
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

potrzepuje mały ciognik do 70 km do 30000

Polski czy zachodni

z napędem czy bez ?

• 6 months later...
Posted
z tym chinskim walem sobie daruj ja wymienilem wszystkie lancuchy z prasy z chinszczyzny na pożadne bo roku nie ujedziesz a sie rozwali kupilem kiedys nowa pompke paliwowa chinska i juz była zepsuta
  • 3 weeks later...
Posted
Jeśli chodzi o ciągniki średniej mocy, to dobrym rozwiązaniem są chyba modele Ursusa. Np. ursus.com.pl/Ciagniki-rolnicze/URSUS-H#Ursus-8014H Widziałem taki w akcji i prezentował się ok. Na innym forum czytałem też pozytywne opinie o tym sprzęcie. Ogólnie mam spore zaufanie do tej firmy i uważam, że jak się zestawi jakość ciągników do ich ceny, to w tym przypadku wychodzi bardzo korzystanie.
Posted
  'KamilForterra11441 said:

Mam ciągnik 110 Km i chce kupić nowy do 70 Km ' date=' jakiego polecacie???

[/quote']

możesz sprawdzić jakiś z Seri Mccormica np seria c80MAX CX70L lub najprostszy C80L Solidne dobrze dopracowane, oszczędne w paliwie polecam

• 4 weeks later...
Posted
Witam, myśle o kupnie ciagnika, interesuje mnie zetor proxima plus 100. Mieszkam w okolicy rzeszowa, ostatnio przejeżdżałem przez jarosław, widzialem nowy punkt sprzedazy. czy ktos moze orientuje sie i wie cos na temat tej firmy??? nie moge nic znaleźć w internecie o tej firmie ARCHMIELEWSKI. Przy okazji prosze o opinie na temat zetora, moze ma ktos taki model?
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...