Jump to content

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
do forterry niekupisz tura używanego poniewasz firma zetor urzywa tylko swojej produkcji tury i niesą one standardowe mają solidne zamocowanie są krótsze do forterry udzwig 2600kg niema co kombinować z urzywankami handlarze hcą zanie jak żyd za sfoją matke i jest to kupa złomy fortera jest zbyt ładna żeby chu******(cęzura mnie ściga) montować mowy do zetora z osprzetem powinien kosztować do 30tys.
Posted

Nowe to chyba wszystkie :) Ale jak ciągnik nie ma resorowanej przedniej osi to i tak nie opłaca się go odblokowywać :P

A tak przy okazji' date=',,ile kosztuje używany tur do ciągnika Zetor Forterra11441???

[/quote']

A jaki to ma być ten tur?? Ale myślę,że do 10.000 zł. jakiś kupisz :)

Posted
za 10 tys to kupisz jakiegoś pogiętego urzywanca nakombinujesz się prze jego montażu kosztuw ci dowali a nakońcu się okaże że któraś sekcja niedzała ja bym ci radził kup nowy
Posted
oczywiście że kolega zrobi jak zehce alę ja bym polecał tura na większy ciągnik fortierre ma prawie 5ton wagi i jej stabilny. cągnik 70\80 koni bedzie miał 3200kg wagi i jak weżmiesz bicpaka czy krokodyla gnoju to oderwie ci się tył od ziemi
Posted
tak tylko za każdym raze niebędziesz przypinał przeciwwagi. jedziesz na pole odpinasz przyczepy szybko łedujesz 22 bele zapinasz przyczepy i do domu szybko owijać folją i tak sześć razy dziennie gdzie tu czas na przypinanie przeciwwagi i byś musieł mieć je przynajmniej dwie jedna na podwórku a druga na polu a przy belah szbkość to podstawa
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...