Tuzon Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Czy ktoś jest posiadaczem białych płytek w łazience? Zona się uparła a ja jednak nie jestem przekonany czy nie będzie to trudne w utrzymaniu w czystości. Quote
Vademecum Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 czysto białe to przemysĺowe a nie do domu, będzie mdło Quote
ali Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 lepsze białe niż czarne bo widziałem taką łazienkę , trzeba by się wybrać do jakiegoś salonu i obejrzeć na żywo jak wygllllllada w tym kolorze Sołtys Michał 1 Quote
Vademecum Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 też widziaĺem czarne, ale pytanie było czy białe. Są jasne, niemal białe z różnymi odcieniami Quote
Sołtys Michał Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Białe są takie techniczne, przemysłowe,nie ciekawe kojarzą mi się z masarnią. Czarne ciężkie w utrzymaniu w czystości. Każdy ślad na nich widać. Subiektywnie wolę jakieś mieszane kolory, odcienie w kolorze zieleni , niebieskie na ten przykład. Quote
Monk Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Nie są problematyczne w czyszczeniu. Sam też się obawiałem białych płytek ale okazało się, ze takie białe płytki są o wiele mniej problematyczne w czyszczeniu jak płytki w kolorze ciemnym. Nie widać na nich kropel wody, które przecież zasychają na biało. Pytanie jednak czy w łazience nie bedzie smutno albo mdło? Obecnie jest moda na kładzenie czysto białych płytek w łazienkach, jednak mi takie pomieszczenia wydają się szpitalne. Jakiś dodatek musi być. Nie zastanawialiście się nad połączeniem bieli z drewnem albo z betonem? Taki dekor będzie w stanie odmienić pomieszczenie:https://www.banyo.pl/pl/menu/plytki-scienne-139.htmlW tym sklepie jest wiele takich wzorów. Quote
Sołtys Michał Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Dokładnie, białe tylko z kurzu przetrzeć na mokro wystarczy, zresztą sam kolor wymusza czyszczenie. Drewno jako dodatek to ciekawy motyw. Ale nie spotkałem się z tym, szybciej jakiś wzór egipski, w kontrastowym kolorze. Quote
Tuzon Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 No sam nie wiem czemu kazdy sie tej bieli tak boi Quote
Sołtys Michał Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Oj tam zaraz boi , to kwestia co się komu podoba. każdy ma inny gust i fantazję i ... pieniądze Quote
Recommended Posts