EaxylPL Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 Witam mam pytanie.Kupilem 1 nowa kurke Kura ma grube nogi(narośle)I poniszczone piórka na lotkach.Jest duża. Czy jest już stara? Kupiłem ją w niedziele a narazie niema jajka. Czy raczej jest duża a poniszczone lotki ma od przycinania skrzydeł? Zazwyczaj kury nowe kury się niosly przez 5 dni wtedy był stop i znowu zaczynały się nieść.W wolnej chwili dam zdjęcie Quote
EaxylPL Posted May 21, 2019 Author Report Posted May 21, 2019 https://drive.google.com/file/d/1axoikYsirQWB3_T7diBlT1-zlwr94WuU/view?usp=drivesdk Quote
DuzyGrzegorz Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 Wylecz świerzbowca to łapy będą normalne, bez narośli. Nieść też się wtedy zacznie. Pozdrawiam! Quote
EaxylPL Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Kura się już niesie od 2 dni.Zobacze jak ogarnąć tego swierzbowca. Quote
Robert ;-) Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Najlepiej udeżyć do weternarza ,da coś i kure wyleczy Quote
EaxylPL Posted May 29, 2019 Author Report Posted May 29, 2019 Już mam lek smaruje od wczoraj już jej odpadły miejacami te (narosla) ma takie miejscami różowe nóżki lek to crotamiton,niestety na receptę,zbytnio nie chciała mi sprzedać w aptece. Quote
Recommended Posts