Edwards Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 Jest coraz więcej komarów. Doradzicie gdzie można zamówić moskitierę? Quote
Vademecum Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 gdzie ty masz te komary w taką pogodę - pokażą się pewnie za dwa miesiące Quote
bartek12 Posted May 30, 2019 Report Posted May 30, 2019 Ja mam obecnie komary na swojej działce i mam ich dość sporo. Ale mieszkam przy rzece. Za 2 miesiace pewnie będę miał cała chmarę i zastanawiam się co zrobić. Pewnie w tym roku zamówie ekipę, która zrobi mi antykomarowy oprysk. Poza tym wieczorem w domu wystarczy tylko jeden komar bzykający nad uchem aby popsuć Ci humor i sprawić. ze będziesz miał problem z zaśnięciem. Proponowałbym skontaktować się z nimi:https://lublinrolety.pl/produkty/moskitiery/W ofercie mają porządne moskitiery. Quote
Vademecum Posted May 30, 2019 Report Posted May 30, 2019 kolego, bez urazy ale rzeka to nie świat komarów, jeszcze jest zazimno na komary Quote
Recommended Posts