Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam na sprzedaż przyczepy samochodowe marek: Rydwan, Martz Tema Świdnik oraz Fracht Monika.

Tak wiem, nie jest to bezpośrednio ogłoszenie rolnicze, ale przecież przyczepka samochodowa w gospodarstwie jest praktycznie nieodzowna :)

http://przyczepkasamochodowa.pl/sklep/  - część oferty można znaleźć tutaj.

Tel: 576-929-044

62-302 Węgierki

ul. Czereśniowa 27

Mam przyczepy od 1970 zł brutto ! (oczywiście patrząc na dzień dzisiejszy - niestety cena przyczep ciągle rośnie).

Posted

Obiektywnie patrząc najlepszą przyczepą jest przyczepa firmy Rydwan bo tu mamy profil zamknięty grubość ścianki 4 mm, resor 5 piór i oczywiście burty ramke z profila dodatkowo. To są przyczepy nie do zajechania.

Fracht wierna kopia

230x125x35 z plandeką byłaby za 3750 zł brutto.

rydwan 215x125x35 z plandeką 3560 zł brutto lub 245x125x35 z plandeką 3985 zł

Posted

Ja mało korzystam z przyczep samochodowych, jedynie po drobnice i trasy na setki km.

Najbardziej spasowała mi przyczepa na wachaczach i bałwanki gumowe - na co tam resor ?

żeby mase zwiększyć ? Była taka firma w imielinie robili je jako SAM,

Posted

Dziękuje za ocenę przyczep. Zdecyduję się na firmę Rydwan, przemyslę tylko wymiary. Rozumiem, że są to przyczepy na osiach skrętnych lub resorach? Rozumiem, że te na osi sa bardziej wytrzymałe od tych na resorach? 

• 5 months later...