Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Wydaje mi się, że bylo tak jak mówi Vademecum, ale nie zdziwi się jak to sprawka Tuska. Wszak bez względu na okoliczności to i tak jest zawsze jego wina Na 10 rudych 11 fałszywych. Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Nigdy nie palalam miłością do Kaczyńskich, ale Lech był jednak prezydentem. Dajcie już spokój z tym Wawelem. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Wydaje mi się, że bylo tak jak mówi Vademecum, ale nie zdziwi się jak to sprawka Tuska. Wszak bez względu na okoliczności to i tak jest zawsze jego wina Na 10 rudych 11 fałszywych.Czyny świadczą przeciwko niemu. Zresztą co by nie napisać to i tak jest na to za późno. Aa ta jego służalcza postawa wobec Rosji czy Niemiec została mu nagrodzona. stanowiskiem na którym reprezntacyjnym, ale dającym małe możliwości działania., Zresztą w jego przypadku to akurat bardzo dobrze wyszło. skoro zawsze podkreśla będąć premierem,,.. , że co ja mogę zrobić... " Faktycznie na tym poziomie niewiele może. Jedyne co mógł to równać w dół. I takim się otaczał. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 A potem cyk, do Brukseli...Bruksela była nagrodą. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Nigdy nie palalam miłością do Kaczyńskich, ale Lech był jednak prezydentem. Dajcie już spokój z tym Wawelem.Wawel to miejsce szczególne dla Polski. Ale bądzmy uczciwi nie wszyscy królowie czy wodzowie spoczywaj ący tam zasługują na to miejsce. Quote
Vademecum Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 nie zamierzam nikogo o nic pytać, i wcale mnie to nie interesuje ,. wiem że sensownej opcjinie było bo wszystko uzależnione od rosji Quote
Vademecum Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 ale wawel, królowie to historia dawno zamknięta i nikt nie powinien mieszać współczesności . Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 To ma niewielkie znaczenie gdzie gnije trup..., ani o ile pomników się potkniesz, dzieci to wyburza... Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Skupmy się na istotniejszych kwestiach. Tusk sobie siedzi (w nagrodę) w Brukseli i kolejne matactwo z dotacjami. Rzekomo przez kaczkę coś przegapilismy. Quote
Vademecum Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 poczytaj co sie dzieje w bruxeli, nasi nie są w ogóle brani pod uwage na istotne staniwiska a nawet o decydowaniu kto czym będzie rządził. To samo nie mamy co zaoferować w przypadku dzielenia budżetu.Wystarczy poczytać, nie trzeba tu przenosić. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 nie zamierzam nikogo o nic pytać, i wcale mnie to nie interesuje ,. wiem że sensownej opcjinie było bo wszystko uzależnione od rosjiOczywiście bo sobie daliśmy narzucić. Tym bardziej cała ta sprawa jest mało wiarygodna. DuzyGrzegorz 1 Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 ale wawel, królowie to historia dawno zamknięta i nikt nie powinien mieszać współczesności .Jak widać w twoim przypadku nie za bardzo zamknięta. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 To ma niewielkie znaczenie gdzie gnije trup..., ani o ile pomników się potkniesz, dzieci to wyburza...Nie sądze. Tusk pomnika nie będzie miał więc wyburzać nie będzie co. Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Dlaczego? Bo chyba nie dla tego, że prezes potrzebuje krzesełka, żeby go było widać... Dla mnie to jest spisek przeciwko pisowi, ale dlaczego? Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 poczytaj co sie dzieje w bruxeli, nasi nie są w ogóle brani pod uwage na istotne staniwiska a nawet o decydowaniu kto czym będzie rządził. To samo nie mamy co zaoferować w przypadku dzielenia budżetu.Wystarczy poczytać, nie trzeba tu przenosić.Niestety. taka ilość miejsc w PE wywalczyła koalicja SLD i ZSL. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Skupmy się na istotniejszych kwestiach. Tusk sobie siedzi (w nagrodę) w Brukseli i kolejne matactwo z dotacjami. Rzekomo przez kaczkę coś przegapilismy.To znaczy co? Bo kaczki w PE nie widziałem. A jak była zrobiona po poznańsku czy wiedeńsku? Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Znaczy, że Unia miała dla nas jakieś dotacje, ale rząd PiS o nie wystąpił. Czy jakoś tak. Tuż przed wyborami do pe. Quote
Jaga Posted June 11, 2019 Author Report Posted June 11, 2019 Jak coś źle mówię, to popraw mnie. Quote
Vademecum Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 nie przesadzaj od strony negocjacji. rano czytałem że mieliśmy dwóch wysoko postawionych polityków nie mówie tu o tusku.Poczytaj, ja zapamiętałem że było dwóch a teraz nie będzie żadnego, mi to wystarcza a jak chcesz znać szczegóły to do info dzisiejszego z rana. Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 Znaczy, że Unia miała dla nas jakieś dotacje, ale rząd PiS o nie wystąpił. Czy jakoś tak. Tuż przed wyborami do pe.Dotacje do czego? Quote
Sołtys Michał Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 nie przesadzaj od strony negocjacji. rano czytałem że mieliśmy dwóch wysoko postawionych polityków nie mówie tu o tusku.Poczytaj, ja zapamiętałem że było dwóch a teraz nie będzie żadnego, mi to wystarcza a jak chcesz znać szczegóły to do info dzisiejszego z rana.A kto negocjował przy wejściu do UE ilość miejsc w parlamencie? Nie przesadzaj, że nie wiesz. A to, że większa ilość posłów to lepiej niż mniej chyba rozumiesz. Quote
Recommended Posts