Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wydaje mi się, że bylo tak jak mówi Vademecum, ale nie zdziwi się jak to sprawka Tuska. Wszak bez względu na okoliczności to i tak jest zawsze jego wina :D Na 10 rudych 11 fałszywych.
Posted

Wydaje mi się, że bylo tak jak mówi Vademecum, ale nie zdziwi się jak to sprawka Tuska. Wszak bez względu na okoliczności to i tak jest zawsze jego wina :D Na 10 rudych 11 fałszywych.

Czyny świadczą przeciwko niemu. Zresztą co by nie napisać to i tak jest na to za późno. Aa ta jego służalcza postawa wobec Rosji czy Niemiec została mu nagrodzona. stanowiskiem na którym reprezntacyjnym, ale dającym małe możliwości działania., Zresztą w jego przypadku to akurat bardzo dobrze wyszło. skoro zawsze podkreśla będąć premierem,,.. , że co ja mogę zrobić... " Faktycznie na tym poziomie niewiele może. Jedyne co mógł to równać w dół. I takim się otaczał.

Posted

Nigdy nie palalam miłością do Kaczyńskich, ale Lech był jednak prezydentem. Dajcie już spokój z tym Wawelem.

Wawel to miejsce szczególne dla Polski. Ale bądzmy uczciwi nie wszyscy królowie czy wodzowie spoczywaj ący tam zasługują na to miejsce.

Posted
Skupmy się na istotniejszych kwestiach. Tusk sobie siedzi (w nagrodę) w Brukseli i kolejne matactwo z dotacjami. Rzekomo przez kaczkę coś przegapilismy.
Posted

poczytaj co sie dzieje w bruxeli, nasi nie są w ogóle brani pod uwage na istotne staniwiska a nawet o decydowaniu kto czym będzie rządził. To samo nie mamy co zaoferować w przypadku dzielenia budżetu.

Wystarczy poczytać, nie trzeba tu przenosić.

Posted

poczytaj co sie dzieje w bruxeli, nasi nie są w ogóle brani pod uwage na istotne staniwiska a nawet o decydowaniu kto czym będzie rządził. To samo nie mamy co zaoferować w przypadku dzielenia budżetu.

Wystarczy poczytać, nie trzeba tu przenosić.

Niestety. taka ilość miejsc w PE wywalczyła koalicja SLD i ZSL.

Posted

Skupmy się na istotniejszych kwestiach. Tusk sobie siedzi (w nagrodę) w Brukseli i kolejne matactwo z dotacjami. Rzekomo przez kaczkę coś przegapilismy.

To znaczy co? Bo kaczki w PE nie widziałem. A jak była zrobiona po poznańsku czy wiedeńsku?

Posted

nie przesadzaj od strony negocjacji. rano czytałem że mieliśmy dwóch wysoko postawionych polityków nie mówie tu o tusku.

Poczytaj, ja zapamiętałem że było dwóch a teraz nie będzie żadnego, mi to wystarcza a jak chcesz znać szczegóły to do info dzisiejszego z rana.

Posted

nie przesadzaj od strony negocjacji. rano czytałem że mieliśmy dwóch wysoko postawionych polityków nie mówie tu o tusku.

Poczytaj, ja zapamiętałem że było dwóch a teraz nie będzie żadnego, mi to wystarcza a jak chcesz znać szczegóły to do info dzisiejszego z rana.

A kto negocjował przy wejściu do UE ilość miejsc w parlamencie? Nie przesadzaj, że nie wiesz. A to, że większa ilość posłów to lepiej niż mniej chyba rozumiesz.