Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

kolego, róznica kilkudziesięciu procent w cenie to byłoby do uznania ale ty oferujesz 400% drożej.

Nie podałeś parametrów tego wapna. Co to masz za.taką kase ?

Na razie z twoich postów można wyciągnąć wniosek że niewiele wiesz o tym wapnie.

Prosze o skład i certyfikat.

Domiekenie otoczaka raczej z wielu względów było by trudne i nieopłacalne.

Posted

i teraz wiemy że jest o.k. - jeszcze jak ma certyfikat.

Cena wapna jest naprawde niewielka w stosunku do kosztów transportu a transport jest zróżnicowany odległością.

Kolego, ja ciężarówke wapna o podobnych parametrach mam za mniej-więcej połowe z tego co Twoja oferta. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted

Halo Mazury! Ruszyły nowe dostawy w rejon Olsztynka, Nidzicy, Nowego Miasta Lubawskiego, Szczytna, Mławy, Ostródy itd.

Promocyjne ceny! :)

Np. Dostawa do Olsztynka w cenie 2300 zł brutto za 26 ton wapna!

Zapraszam po szczegóły na priv lub 512-343-750, może być SMS.

Pozdrawiam:)

• 3 years later...
Posted

Bardzo cenię sobie firmy, które w swoich usługach świadczą również wapno transport. Ponieważ zamawiając większą ilość potrzebnego mi wapna, przyznam, że obawiałem się właśnie kwestii transportu, ponieważ sam nie byłbym w stanie przewieść takiej ilości, ale na szczęście nie muszę się tym martwić.

• 3 months later...
  • 8 months later...
Posted

A dziś jakie ceny proponujecie?

Z wapnem jest ta kwestia, że najbardziej opłacalne jest w bliższym lub nieco dalszym 'pobliżu' producentów, kopalń. Potem górkę robi cena transportu, wiec o to najlepiej pytać po prostu sprzedawców, każdy będzie miał inną cenę.