przemo137 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Idąc za ciosem i kradnąc cześć nazwy od Podlasian ( których pozdrawiam) chciałbym założyć watek w którym wypowiadały by się w większości osoby z Wielkopolski. Początkowo wątpiłem czy jest sens zakładać nowy temat gdyż nie wiedziałem czy jest ktoś jeszcze z tak pięknego województwa.Na poczatek może się przywitajmy i powiedzmy coś o sobie. Mam na imię Przemek i uczę się w ostatniej klasie Technikum rolniczego. Moi rodzice prowadzą niewielkie gospodarstwo rolne zajmujące się rożnymi gałęziami produkcji z których za najważniejszą i najbardziej zaawansowaną uważam Krowy dojne Quote
Adams Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Witam:exclamation:Jako przewodniczący i założyciel kółka podlaskiego:exclamation:Oficjalnie mówie że wykradłeś mi prawa autorskie:exclamation: (żart)A za pozdrowienia dziękuje:DAdams z konkurencji:cool: Quote
Kronel Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Dołączam się do tego koła, bo do koła Podlaskiego nie chcą mnie przyjąć mimo że mieszkam pod lasem Tak na serio mieszkam w Wielkopolsce, mamy ferme bażantów. Quote
przemo137 Posted February 2, 2012 Author Report Posted February 2, 2012 W jakiej części wielkopolski masz ta fermę ? Ja mieszkam w powiecie czarnkowsko-trzcianeckim. Quote
jarek Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 ja mieszkam w powiecie poznanskim i pozdrawiam wszystkich Quote
jacob Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Zaypany śniegiem powiat kaliski pozdrawia Quote
jarek Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Jaka jest cena za tuczniki pow poznanski Quote
edek Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 A ja z powiatu Średzkiego, gospodarstwo 16,51 ha, trzoda chlewna, uprawa zbóżpozdro Quote
super909 Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 a ja tesz wilkopolska powit ostrowski miasto masanów Quote
Przemi998 Posted July 20, 2012 Report Posted July 20, 2012 Mam na imię Przemek i prowadzę gospodarkę mam 36ha i myślę o założeniu hodowli byków ! Ja jestem z powiatu pilskiego pzdr ! Quote
pawelxy1 Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Paweł Wielkopolska Gmina Kościan ktoś z okolic? Quote
konio57 Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Ja jestem z powiatu nowotomyskiego. Pozd Quote
DuzyGrzegorz Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Wielkopolanem nie jestem ale pozwolę sobie w tym wątku zabrać głos, bo sprawa dotyczy Wielkopolski. Byłem dzisiaj na proteście rolników przeciwko budowie kopalni odkrywkowej w Krobi. Było ok. 3000 ludzi i przejechała kawalkada ok. 300 ciągników i innych pojazdów rolniczych. Jestem pełen uznania słusznej walki rolników Biskupizny. Nie będę opisywał szczegółowo sytuacji bo pewnie ją znacie. Ja tą sprawą zajmowałem się wcześniej, ale dzisiaj miałem okazję osobiście poznać wielu wspaniałych rolników. Pozdrowienia dla rolników z gminy Krobia i sąsiednich zaangażowanych w protest! Pozdrowienia dla wszystkich mieszkańców Biskupizy i całej Wielkopolski! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów! Quote
VoYtek8 Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Mi też do wielkopolski daleko, ale słyszałem o tym proteście i bardzo podziwiam i popieram tych ludzi że walczą o swoje i są w tym bardzo konsekwentni i wytrwali. Liczę że ten protest przyniesie jakiś skutek. Pozdrawiam Quote
leszkoma Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Pozdrowienia dla wszystkich z centrum PYRLANDI czyli powiat poznański Quote
przemek2092 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Ja również z powiatu Kaliskiego trzeba trochę ruszyć ten wątek ;D Quote
leszkoma Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Jest nas trochę z tej Wielkopolski . Koledzy jaka jest wasza główna gałąz produkcji ? Ja osobiście mam po połowie produkcja roślinna i zwierzęca . Quote
przemek2092 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 U mnie aktualnie tylko produkcja roślinna prowadziłem zwierzęcą bydło i trzodę ale była to zbyt mała ilośc i nie opłacało sie zbytnio Quote
pawelxy1 Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 No to pomału zaczynamy biznesik;d Quote
Recommended Posts