Jump to content

Recommended Posts

Posted

Idąc za ciosem i kradnąc cześć nazwy od Podlasian ( których pozdrawiam) chciałbym założyć watek w którym wypowiadały by się w większości osoby z Wielkopolski. Początkowo wątpiłem czy jest sens zakładać nowy temat gdyż nie wiedziałem czy jest ktoś jeszcze z tak pięknego województwa.:cool:

Na poczatek może się przywitajmy i powiedzmy coś o sobie.

Mam na imię Przemek i uczę się w ostatniej klasie Technikum rolniczego. Moi rodzice prowadzą niewielkie gospodarstwo rolne zajmujące się rożnymi gałęziami produkcji z których za najważniejszą i najbardziej zaawansowaną uważam Krowy dojne ;)

Posted

Witam:exclamation:

Jako przewodniczący i założyciel kółka podlaskiego:exclamation:

Oficjalnie mówie że wykradłeś mi prawa autorskie:exclamation: (żart)

A za pozdrowienia dziękuje:D

Adams z konkurencji:cool:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Wielkopolanem nie jestem ale pozwolę sobie w tym wątku zabrać głos, bo sprawa dotyczy Wielkopolski. Byłem dzisiaj na proteście rolników przeciwko budowie kopalni odkrywkowej w Krobi. Było ok. 3000 ludzi i przejechała kawalkada ok. 300 ciągników i innych pojazdów rolniczych. Jestem pełen uznania słusznej walki rolników Biskupizny. Nie będę opisywał szczegółowo sytuacji bo pewnie ją znacie. Ja tą sprawą zajmowałem się wcześniej, ale dzisiaj miałem okazję osobiście poznać wielu wspaniałych rolników. Pozdrowienia dla rolników z gminy Krobia i sąsiednich zaangażowanych w protest! Pozdrowienia dla wszystkich mieszkańców Biskupizy i całej Wielkopolski! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
Posted
Mi też do wielkopolski daleko, ale słyszałem o tym proteście i bardzo podziwiam i popieram tych ludzi że walczą o swoje i są w tym bardzo konsekwentni i wytrwali. Liczę że ten protest przyniesie jakiś skutek. Pozdrawiam :)
  • 7 months later...