Jump to content

Recommended Posts

Posted

kolego, chciałeś do 4 teraz 8 , a jak dasz 12 to jeszcze cza bedzie do niej dołożyc żeby co porobić.

Prase musisz kupić sprawną, tak żeby pare lat porobić nią, a jak kupisz złom to dołożysz góre kasy i może dalej być złomem.

Posted

No wiadomo od razu nówkę kupię, albo zagraniczną 20+ za jakieś 15-25 tyś...

Po prostu chciałem spytać o opinię tej prasy ale widzę że wszystko to złom waszym zdaniem napiszę ktoś czy warto nowego Ursusa to od razu odpowiedź nie kupuj to złom... zapytasz o prasę za takie pieniądze myśląc nawet o tym że można drugie tyle włożyć w remont to od razu odpowiedź nie warto złom lepiej kup zagraniczną i przy grubszej naprawie łap się za głowę....

Posted

no stety, albo niestety tak jest, jak zadajesz pytania tego typu to nie pisz o kasie.

Bo albo chcesz znać opinie o prasie , albo chcesz kupić coś co kiedyś było prasą.Kolega zresztą ci napisał że tą sipmą nie zrobisz sianokiszonki.

Posted
Do starej sipmy wałek od podbieraka 1200 zł wymień łancuchy pare łożysk to kupisz coś za cene zakupu i dokładke coś lepszego z zachodu ,bo nie ma co ukrywać że te polskie są z marnego materiału ,kolega sciąga mnustwo pras a drugi je naprawia, to wiem co mówie
Posted
Widziałem jak niektórzy pasowkami robią sianokiszonke... sąsiad hestonem prasuje owies i go owija. Zresztą w sieci jest trochę filmów jak robią taka prasa sianokiszonke
Posted

Robią pasowymi zachodnimi ale zapomnij  Z- 263.mam taką prasę i założyłem dodatkowy wał napędowy i jest bardzo duża poprawa ale w słomie a  sianokiszonki nie zwiniesz   nawet może nie zacznie się obracać