zabekprk Posted July 18, 2019 Report Posted July 18, 2019 Jak w temacie, czy są na sali motocykliści? Na jakich motocyklach jeździcie zazwyczaj?Jakie trasy pokonujecie? Dłuższe, krótsze? Quote
OlekW Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Ja mam starą WSK i Panonię. Trasy raczej krótkie, bardziej tylko dla rozruszania sprzętu Quote
stephan Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 Wśród kultowych sprzętów mógłbym wymienić np słynne motocykle WSK o pojemności silnika 125 ccm. Dla kogoś, kto chciał poczuć trochę większą moc - dobrym rozwiązaniem były motocykle typu MZ o pojemności 250 ccm. Fajne ze względu na swoją niezawodność są również słynne Simsony.Jazda na motocyklu wiąże się też z koniecznością zakupu odzieży i osprzętu np plecaka motocyklowego. Dlatego też odsyłam do https://gniewkowo.eu/pl/641_materialy_partnera/2977_plecaki_motocyklowe_jaki_plecak_na_motocykl_wybrac.htmlWitryna na której można znaleźć trochę więcej info z tego zakresu. Quote
Recommended Posts