Tuzon Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 Wprawdzie mamy jeszcze lato, ale już trzeba planować zimę. Szukam dobrej klasy opon w rozmiarówce: 195/50 R15Zależy mi na dobrym współczynniku ceny do jakości. Możecie polecić mi coś z tego zakresu? Quote
ali Posted July 21, 2019 Report Posted July 21, 2019 Jak zimówki to nokian lub Dębica, w tym rozmiarze są tanie opony Quote
Monk Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 Mam dobre zdanie o oponach od Dębicy. Dobrze sprawują się zwłaszcza na zaśnieżonej nawierzchni.Na lodzie teoretycznie żadne opony nie mogą poszczycić się dobrą wytrzymałością - dlatego jeżeli ktoś przewiduje, że może być lód pod kołami, to warto zainwestować w w jakieś łańcuchy.Wrzucam jeszcze specyfikację opon od Dębicy: https://www.sklepopon.com/opony/zimowe/debica- można tam sprawdzić jak się będą zachowywały na określonych nawierzchniach. Quote
ali Posted July 22, 2019 Report Posted July 22, 2019 Tylko zimówki Dębica ma dobre, letnie średniej jakości Quote
Recommended Posts