Jump to content

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
pobierz wymiary i idż do tokarza, oryginału raczej nie kupisz , tylko dopasowanie poprzez obróbke skrawaniem . Patrząc na ten wałek można sie domyśleć wypracowania gniazda tej tulejki a zatem powinienneś drugą część wymontować i pasować obie części.
Posted

wiesz co ? z takimi pomysłami daleko nie zajedziesz, nie cza trocin żeby to zezłomować.

Już ci pisałem poszukaj se ursusa np. 1222 po 85 roku. Wiem kasa, ale w zime zarobisz na zachodzie na niezły ciągnik.

Posted
Siedzę w Szwecji aktualnie :) mi ciągnik nie potrzebny pomagam teściowi jak zjeżdżam za urlop to i nie będę inwestował puki pole nie moje :D czyli jak biegi wchodzą delikatnie nic nie zgrzyta nie wylata to można by atak i satelity sprawdzić ?
Posted

skrzynia będzie jak ten wałek, wyjechana do cna ale tam jest dużo więcej tulejek i łożysk.

Strach to rozbierać bo nie będzie z czego złożyć.

Jeśli można wiedzieć to w jakim jesteś mieście w Szwecji ?

Posted
Jeżdże po całej europie i dość często jestem w skandynawi, nieraz w tygodniu robię po dwa kursy szwecja - anglia i jest to moja ulubiona trasa :) Szwecja, Norwegia i Finnlandia to są najciekawsze kraje w europie i pozbawione tłoku. Niestety araby opanowują południe Szwecji i już nie jest tak bezpiecznie. Gdzieś za miesiąc wyjeżdżam w trase :) Mam nadzieje pływać wyłącznie TT Line i Piotrusiem panem albo Nilsem Holgerstenem a do finlandii Vikingiem t - te promy robią wrażenie :)
  • 1 month later...