Edwards Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Ile kosztują Was konta bankowe? Sam obecnie płacę za prowadzenie konta 6 zł a za kartę 5 zł.... I nie wiem czy przypadkiem nie przepłacam. Jest to bank spóldzielczy. Quote
Vademecum Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 najgorsze polskie banki, ja nie płace nic za wszystko, łącznie z przelewami , kartą, wypłatą z bankomatu Quote
Monk Posted August 16, 2019 Report Posted August 16, 2019 Akurat to dość sporo. Jedyne darmowe konto bez żadnych warunków ma nest bank. Sam ostatnio tam zakładałem: https://konto-w-banku.pl/nest-bank-opinie/ ,Na początku trochę się cykałem bo jest to nowy bank i nie miał swoich placówek ale potem jednak zdecydowałem się na założenie konta jak poczytałem sobie opinie. Założył je gość z mbanku. Bank coraz to poszerza sieć placówek, w zeszłym miesiącu otworzyli wreszcie swój punk w mieście, w którym mieszkam. Quote
czesiek888 Posted August 20, 2019 Report Posted August 20, 2019 Ja mam konto w tym banku dla rolników ale za wszystko musze płacić, już mnie to wkurza. Jesienią muszą zmienić Quote
Vademecum Posted August 20, 2019 Report Posted August 20, 2019 policz ile rocznie płacisz za konto i ooeracje na nim. Mam konto podobno w najgorszym banku, ale za nic nie płace, a w związku z tym wcale mi nie przeszkadza że wg. opini jest najgorszy. Quote
czesiek888 Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 Naliczyłem ostatnio że przeszło 200 zł na rok, noto jest dużo jak dla mnie. Quote
Vademecum Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 a jakbyś robił po kilkanaście przelewów miesięcznie x 4.50 zł. plus inne koszty to tysiak ginie w banku jak nic. Quote
czesiek888 Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 Ta kwota to w zasadzie tylko za istnienie konta i wypłaty z bankomatu, przelewy i inne sprawy to już żona wykonuje ze swojego konta... Quote
Ewerest Posted August 29, 2019 Report Posted August 29, 2019 Ja mam w konto w PKO BP i nie płacę nic, konto za zero warunek trzeba w miesiącu zapłacić kartą min. 300 zł. co nie jest żadnym problemem. Quote
Recommended Posts