domino Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Witam wszystkich forumowiczów,Jestem studentem uczelni SGGWZ rolnictwem nigdy nie miałem styczności a potrzebuje aby ktoś mi w prosty sposób wytłumaczył jak oblicza się obrót stada ? Jak wyliczyć ile będę miał przychodu z urodzenia cieląt ? Jeżeli ktoś posiada wiedzę na ten temat i chciał by pomóc to z góry dziękuje Quote
przemo137 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Witam Uczę się w technikum rolniczym i jeśli chcesz mogę zeskanować ci jeden z wielu egzaminów zawodowych które posiadam . W załącznikach jest dużo o obrocie stada. Quote
Ania1990 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Witam Uczę się w technikum rolniczym i jeśli chcesz mogę zeskanować ci jeden z wielu egzaminów zawodowych które posiadam . W załącznikach jest dużo o obrocie stada. a wiesz moze cos o kalkulacji gospodarstwa? jak wyliczyc koszty z produkcji zwierzecej np na 1tucznika i zyski? Quote
Recommended Posts