Berioney Posted August 19, 2019 Report Posted August 19, 2019 Dzień dobry.Jaki ciągnik wybrać do 20ha + przyszła dzierżawa ok 30ha.Zależy mi na tym żeby był wygodny (chodzi o siedzenie, bo mam problemy z kręgosłupem)CichyKlimaokoło 100KMMarka nie ma znaczenia, do 75 tys PLN.Przystępne ceny serwisu.Zastanawiałem się nad jakimś MF. (ostatnio jeździłem u znajomego i mi się spodobał )Jednak tak jak mówiłem, marka nie ma znaczenia, Nic nie hoduję, nastawiam się tylko na produkcję roślinną. Quote
Vademecum Posted August 19, 2019 Report Posted August 19, 2019 za starą renówką się rozglądnij ew. sam, doutz. a MF to najgorszy wybór. Fendt , jelonek nie kupisz w tej cenie w ciekawym przebiegu. Quote
remik94 Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 A ja bardzo polecam ciągnik John Deere –to świetna marka, uznana na całym świecie. Ich ciągniki to jedne z najlepszych! Bardzo polecam. Mam doświadczenie z nimi i z innymi maszynami – zdecydowanie John Deere przoduje w moim rankingu. W razie usterki, konieczności wymiany jakiejś części możesz się zgłosić do https://agrojd.com/ i u nich szybko kupić odpowiednie produkty do maszyny. Quote
Recommended Posts