stephan Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Często jest tak, że coś trzeba coś wkręcić, dokręcić, wykręcić itd. Potrzebuje jakieś przyzwoitej wiertarko-wkrętarki. Możecie polecić mi coś z tego zakresu? Quote
crazy333 Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Szukałem dwa lata temu, polecam akumulatorową, poręczna wszędzie możesz ją wziąć w rękę i użyć, bez zbędnego ciągnięcia kabli i przedłużek. Nie pamiętam modelu ale zobaczę w domu i Ci jutro napisze. Dwa lata bez przerwy używana do różnych celów i spisuje się znakomicie. Quote
Tuzon Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Fakt,akumulatorowe - wg mnie też nie ma sensu brać tych przewodowych. Akumulator jest w stanie wytrzymać naprawdę dużo. Taką wkrętarką spokojnie dokręcić śrubę, wywiercisz dziurę, czy wymieszasz farbę lub nawet jakąś zaprawę.Dobry stosunek ceny do jakości mają narzędzia DeWalta - kupujesz w walizce, z dwoma akumulatorami, ładowarką. Na jednej pracujesz z drugiej korzystasz. Quote
Vademecum Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 jak prąd w zasięgu to tylko napęd z sieci Quote
Tuzon Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 jak prąd w zasięgu to tylko napęd z sieci Niby tak, ale akumulator w takiej wkrętarce jest w stanie naprawdę dużo wytrzymać. Zresztą sprawdź ich specyfikację: https://emast.pl/elektronarzedzia/wiertarko-wkretarki Quote
bodziobo Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Ja mam taką zwykłą z lidla i już dwa lata żadnego problemu do niewielkich prac sprawdza się bardzo dobrze. Quote
Recommended Posts