smiths Posted October 4, 2019 Report Posted October 4, 2019 witam,posiadam hektar ziemi nieuprawiany od 15 lat, Właśnie się pozbyłem małych drzewek i dużych krzewów. Chciał bym ziemię doprowadzić do stanu gdzie mógł bym posadzić warzywa. Co i w jakiej kolejności zrobić by ten stan osiągnąć? Quote
Vademecum Posted October 4, 2019 Report Posted October 4, 2019 przeszukaj forum, bylo tego mnóstwo smiths 1 Quote
smiths Posted October 5, 2019 Author Report Posted October 5, 2019 przeszukaj forum, bylo tego mnóstwo witam,posiadam hektar ziemi nieuprawiany od 15 lat, Właśnie się pozbyłem małych drzewek i dużych krzewów. Chciał bym ziemię doprowadzić do stanu gdzie mógł bym posadzić warzywa. Co i w jakiej kolejności zrobić by ten stan osiągnąć?dla poszukujących tego samego tematu odświeżam go i wklejam link do tematu na forum. Może komuś się przyda pozdrawiam http://www.rolnik-forum.pl/topic/2576-ug%C3%B3r-jak-przywr%C3%B3ci%C4%87-urzyteczno%C5%9B%C4%87-ziemi/ Quote
smiths Posted October 5, 2019 Author Report Posted October 5, 2019 przeszukaj forum, bylo tego mnóstwoznalazłem czego szukałem dzięki za odpowiedź Quote
Recommended Posts