Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dopłaty do odszkodowań OC/AC

odszkdoowanie zaniżone odkup dopłaty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 TakeCare

TakeCare

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 09 październik 2019 - 08:57

Czy Twoje odszkodowanie za uszkodzony pojazd jest zbyt niskie? 
Czy nie masz ochoty sądzić się z ubezpieczycielem??
Możemy odkupić od Ciebie zaniżoną cześć odszkodowania i dopłacić Ci dodatkową gotówkę.
Oferujemy najlepsze ceny odkupowanych odszkodowań. 
Wycena odszkodowania jest zupełnie darmowa i niezobowiązująca.

Dopłacamy również do maszyn i pojazdów używanych w rolnictwie.

Działamy na terenie całej Polski.
więcej na stronie https://www.take-care.com.pl/

• 0

#2 jwgroup

jwgroup

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 18 październik 2019 - 06:16

Również posiadamy ofertę dla maszyn rolniczych. Warto zajrzeć do konkurencji i zobaczyć ile może ona dopłacić do oc ;)

Na rynku jesteśmy niemal 10 lat, działamy również w obszarze całego kraju.

Specjalizujemy się w dopłatach do odszkodowań oc.

Więcej informacji pod adresem: https://odkupodszkodowania.pl

• 0

#3 Ferdynand

Ferdynand

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 24 październik 2019 - 13:07

Z mojego doświadczenia, bardzo fachową i szybką pomoc dostałem od Funduszu Odszkodowań Komunikacyjnych (program Polisa Plus). Darmowa ekspertyza, a cała procedura trwała ok. 7 dni. Indywidualne podejście do klienta, bardzo dbali o mój komfort i informowali na bieżąco, więc nie czułem się niedoinformowany lub zapomniany. Naprawdę świetni ludzie! Zresztą, więcej znajdziecie na ich stronie: https://funduszodszkodowan.pl/:cool:

• 0

#4 Lotek

Lotek

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 14:06

Z mojego doświadczenia, bardzo fachową i szybką pomoc dostałem od Funduszu Odszkodowań Komunikacyjnych (program Polisa Plus). Darmowa ekspertyza, a cała procedura trwała ok. 7 dni. Indywidualne podejście do klienta, bardzo dbali o mój komfort i informowali na bieżąco, więc nie czułem się niedoinformowany lub zapomniany. Naprawdę świetni ludzie! Zresztą, więcej znajdziecie na ich stronie: https://funduszodszkodowan.pl/ :cool:

To prawda! Tez swojego czasu korzystalem z tej firmy i zgadzam sie z panem wyzej. Fundusz odszkodowań komunikacyjnych to bardzo dobra firma, ktora pomoze odzyskac pieniadze z rak tych bandytow! Moja wycena odszkodowania wolala o pomste do nieba i gdybym nie natknal sie na reklame ze jest taka firma to nie wiem co bym zrobil... bardzo potrzebni!

• 0

#5 Bohgdan

Bohgdan

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 27 styczeń 2020 - 12:36

Faktycznie firmy, które zajmują się odkupem odszkodowań są świetną opcją dla ludzi, którzy uważają, że dostali zaniżone odszkodowanie od ubezpieczyciela. Warto jeszcze wspomnieć, że o taką dopłatę lub odkup odszkodowania możemy zwrócić się do 3 lat wstecz od daty otrzymania zaniżonego odszkodowania. Odkup odszkodowań jest super sprawą, dla osób którym zależy na szybkiej naprawie samochodu bez ciągania się przed sądach w walce o pełną kwotę odszkodowania. Firma odszkodowawcza przyjeżdża wycenia szkody i podaje proponowaną stawkę. Jeżeli się zgadasz podpisujecie umowę sprzedaży prawa do szkody i dostajesz od razu pieniądze. Szybko i bez problemów. Jeżeli będziecie kiedyś potrzebować solidnej firmy, która ma w swojej ofercie okup odszkodowań to sprawdźcie TB Ekspert - https://tbekspert.pl...up-odszkodowan/

• 0

#6 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8629 postów

Napisano 27 styczeń 2020 - 13:10

ja jestem w trakcie szaciwania szkody, 6 stycznia gość skasował mi auto , ledwo z tego wyszedłem :) A miałem w kombiku widły do paleciaka 250 cm udźwig 3.5 tony podobno nedna laga 120 kg. Szczał był taki w lewy tył mojego auta że te widĺy wyrwały klape z tyłu i wypadły na autostradie łamiàc dwa słupki od barierki autostradiwej. Auto na tylnych siedzeniach złamane na bok.
  • 0

#7 Karla

Karla

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 32 postów

Napisano 02 luty 2020 - 20:26

W przypadku ubezpieczenia polecam skorzystać z usług vienna life . Żyjemy w niebezpiecznych czasach i warto zainteresować się ubezpieczeniami i uwolnić się od potencjalnych kosztów związanymi z leczeniem na własną rękę. Mam nadzieję, że pomogłem w temacie. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

• 0

#8 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8629 postów

Napisano 03 luty 2020 - 00:33

ciekawe, aż sprawdze. W grudniu szukaĺem szczęścia w coś tam 4 Live . Wszystko elegancko przez tel. Przyszły dok. kurierem i sie zaczeĺo - masa wyłączeń, moja żona przeczytaĺa umowe i daĺa mi tel. wypowiadaj to. Także ubezpieczony teretycznie byłem jedną dobe. Póżniej szukała mi, ale wszystkie obcje psu na bude. Chciałbym zapłacić i mieć 100% pewności źe nie wpadne w przypadek - wypadek objęty wyłączeniem, Jak narazie nic nie znalazłem.
  • 0

#9 atoodszkodowania5

atoodszkodowania5

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 26 listopad 2023 - 15:33

Witam,
Odszkodowania są często zaniżone. Jeśli miałeś/aś w ciągu trzech lat stłuczkę, szkodę jak zalanie, pożar lub straty w plonach.
Wystarczy wysłać kosztorys lub protokół szkody do bezpłatnej analizy.
Aby otrzymać do odszkodowania dopłatę.
Zapraszam do kontaktu.

tel. 534 196 083
a.tomaszewski@kancelaria-maters.pl
  • 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: odszkdoowanie, zaniżone, odkup dopłaty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych