Tylladn Posted October 15, 2019 Report Posted October 15, 2019 cześć. moja żona postanowiła zostawić mnie z gospodarstwem i zacząć biznes jubilerski. Jako że mam ludzi do pomocy, nie mam nic przeciwko - zawsze ciągnęło ją do miasta. Chciałbym jej pomóc i zamówić meble ekspozycyjne. Doradźcie mi, na co zwrócić uwagę przy wyborze? Quote
czesiek888 Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 Może warto zaoszczędzić i coś samemu wykonać? Najlepiej znaleźć jakiegoś meblarza gotowe meble na pewno drogie, a meblarz wykona typowo pod Ciebie i pod wymiar jaki potrzebujesz Quote
Tylladn Posted October 23, 2019 Author Report Posted October 23, 2019 hej dzięki za odpowiedź zdecydowałem się na https://omegasystem.pl/meble-ekspozycyjne-wystawiennicze/ i przyznam, że się nie zawiodłem Quote
pszeniczny Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Super pomysł. Ja polecam sklep z ekspozytorami reklamowymi. Świetne podejście do przestrzeni handlowej Quote
tomcio112 Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 Na tym forum nikt nie będzie zainteresowany takim asortymentem więc koledzy nie śmiećcie nam proszę!!! Quote
Recommended Posts