Skocz do zawartości

Zdjęcie

W wolnych chwilach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#1 mil12q

mil12q

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 24 listopad 2019 - 11:50

Hejka! Co robicie jak macie wolny czas, albo nudzicie się ze znajomymi?
Ja lubię pograć w milionerów online :3
Jakie są waszę wyniki :P?

• 0

#2 nowytutaj

nowytutaj

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 19 lipiec 2020 - 11:13

Ja bardzo interesuje się psychologią! Myslę, że gdyby nie gospodarstwo, to byłaby to moja 2 opcja. Ostatnio znalazłem stronę i zrobiłem sobie test na ekstrawersję! Polecam Wam , jest darmowy, a mozna się duzo dowiedzieć o sobie. https://perso.in/dar...est-osobowosci/

• 0

#3 kubusjettaII

kubusjettaII

moderator forum

• Super Moderator
  • 1628 postów

Napisano 04 sierpień 2020 - 07:36

ja w wolnych chwilach siadam do komputera, miedzy innymi do Rolnik Forum, ale tych chwil wolnych mam niestety coraz mniej ostatnio... dużo się u mnie w życiu pozmieniało, dzieci rosną, praca na etacie, własna działalność, do tego rolnictwo, sołectwo, osp... niestety czasu nie da się dokupić... nie mam go za wiele dla siebie...chociaż mówią że jak się robi co się lubi to ani dnia się człowiek nie napracuje... :) :)

• 0

...albo mądrze, albo wcale...

#4 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 13:57

dobre z tym co sie lubi to sie nie pracuje :) bo po coś sie żyje.
Moja córka dziś zgarnęła nagrode za prace artystyczną, Jury doceniło małego artyste, cóż dziadek artysta plastyk, wieloletni dzialacz w ZPAP okreg krakowski, a jego prace wystawiane w muzeach, bankach, galeriach.
  • 1

#5 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 14:41

Gratulacje :), talent odziedziczony w genach najlepszy bo naturalny. 

• 0

#6 ali

ali

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 730 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 17:55

Nic tylko się cieszyć. każdy rodzic był by dumny . Moja starsza kończy UJ . Młodsza wybiera się na AGH .
  • 0

#7 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 17:59

Wiadomo, wszystko dla dzieci
  • 0

#8 ali

ali

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 730 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 18:14

W sumie to temat o wolnych chwilach.ale jest go ciągle za mało. Ciągła gonitwa za pieniądzem. Chociaż niektórzy mają go za dużo i też narzekają.że życie im szybko ucieka . Sam za wiele go nie mam bo ciągle jest coś do zrobienia.
Vademecum zakupiłeś tego ursusa ??
  • 0

#9 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 18:49

a guzik, działke kupiłem. 4512, albo 5312 musi poczekać,
Teraz na jesień jeszcze kupiłem część maszyn z mĺyna tyskiego, bo okazja
  • 0

#10 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 18:55

Wolny czas to tylko w rodzinnym gronie, dobrze by było gdzieś razem pojechać, ale w tym trybie pracy ciężko. Remonty budynków czekają na pogodę. 

• 0

#11 ali

ali

Super Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 730 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 19:20

No tak .ale ciągnik trochę by ci usprawnił robotę.
  • 0

#12 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 19:47

jasne, ale są priorytaty - i odbije sie to na mf 255, szkoda go bo przeciążony
  • 0

#13 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 19:51

Z rodziną to na fiordy, lofoty , tunele po 8 - 12 km , alta i morze barentsa, ale 20 tysi cza mieć. Mieszkanie w aucie czy namiocie bo hoteli tam zaden budżet nie wytrzyma. Byłem sam i warto wziąć tam rodzine. W norwegi czerwiec to początek lata i zchodzące.wody z lodowców, piękne widoki
  • 0

#14 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 21:01

To zazdroszczę, nigdy tam nie byłem. Trzeba samochód na campera przerobić :), a prom skąd płyniesz? Gdańsk? 

• 0

#15 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 21:22

mój brat pływa z gdańska do sztokcholmu, ja róznie od swinoujścia poprzez rostok po trawemunde, ale też lrzez rodbi bodaj to jest dania a póżniej most do malmo.
Jak sie będziesz wybierał to chętnie udziele info. bo są szczegóły z płatnymi w norwegi . generalnie jak najwięcej jedziesz po szwecji bo drogi darmo, a ze szwecji wszędzie blisko do norwegi
  • 1

#16 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 21:28

zapomnialem dopisać że do trelleborga :) najfaniejsza sieć promów to: TT - line, a nazwy promów to przedewszystkim piotruś pan i nils holgerstein to górna półka nizej jest robin hood i nils dag chyba i są jeszcze 2 albo 3 ale nie pamiętam nazw, wszystkimi płynąłem , bywało że dwa razy na dobę płynąłem :) frajda, mrók dizli, sztorm i wiatr co chce cię unieść :)
  • 0

#17 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 21:58

mój brat pływa z gdańska do sztokcholmu, ja róznie od swinoujścia poprzez rostok po trawemunde, ale też lrzez rodbi bodaj to jest dania a póżniej most do malmo.
Jak sie będziesz wybierał to chętnie udziele info. bo są szczegóły z płatnymi w norwegi . generalnie jak najwięcej jedziesz po szwecji bo drogi darmo, a ze szwecji wszędzie blisko do norwegi

Oj ja nawet na Bornholmie nie byłem. Morze lubię, ale bardzo rzadko tam bywam. W życiu nad Bałtykiem za młodego pod namiotem byłem z dwa razy, a w życiu to ze 4 . Tak jakoś się złożyło. Góry za to zdeptałem praktycznie wszystkie. Teraz tez bym pochodził, ale czasu brak, a szkoda bo widoki też piękne :) DZiekuje za informacje, może kiedyś dojrzeję by popłynąć. 

• 0

#18 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 22:01

zapomnialem dopisać że do trelleborga :) najfaniejsza sieć promów to: TT - line, a nazwy promów to przedewszystkim piotruś pan i nils holgerstein to górna półka nizej jest robin hood i nils dag chyba i są jeszcze 2 albo 3 ale nie pamiętam nazw, wszystkimi płynąłem , bywało że dwa razy na dobę płynąłem :) frajda, mrók dizli, sztorm i wiatr co chce cię unieść :)

Domyślam się, że to przygoda i ciekawość tak popływać, choć pływam nieźle i lubię to jednak morze to inna bajka niż jezioro. Nie wiem czy mój żołądek by przetrzymał sztorm :) 

• 0

#19 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 22:02

Warto i nie jest to trudne :)
  • 0

#20 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 28 marzec 2021 - 22:04

różnie bywa podczas sztormu albo zasypiasz, albo buja cie raz głową w dół raz w góre
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych