kredytdlarolnika Posted November 28, 2019 Report Posted November 28, 2019 Jestem pracownikiem banku i mogę pomóc uzyskać kredyt na normalnych , nie złodziejskich warunkach.RRSO kredytu w banku wynosi 8-13 % , oprocentowanie max 10 % w skali roku, realnie możemy otrzymać 3-5 %.Możliwość rozpoczęcia spłaty kapitału dopiero w okresie zbiorów , np. po 6, 9 miesiącach od momentu udzielenia kredytu. Warunki kredytów na określony cel : ŚRODKI DO BIEŻĄCEJ PRODUKCJIWarunki finansowania:• okres kredytowania maksymalnie do 24 miesięcy,• spłata kapitału dopasowana do cyklu produkcyjnego. FINANSOWANIE BUDOWY , MODERNIZACJI , REMONTU BUDYNKÓW INWENTARSKICH WRAZ Z WYPOSAŻENIEMWarunki finansowania:• niski udział własny – od 10%,• długi okres kredytowania – do 15 lat,• możliwość karencji w spłacie rat kapitałowych. FINANSOWANIE PŁATNOŚCI Z TYTUŁU PODATKU VATWarunki finansowania:• okres finansowania maksymalnie do 6 miesięcy. FINANSOWANIE ZAKUPU UŻYTKÓW ROLNYCH, GOSPODARSTW ROLNYCH WRAZ Z ZABUDOWANIAMI.Warunki finansowania:• niski udział własny – od 10%,• okres kredytowania – do 20 lat,• możliwość karencji w spłacie kapitału. FINANSOWANIE MASZYN I URZĄDZEŃWarunki finansowania:• udział własny od 0%,• prowizja już od 0%,• okres finansowania do 120 miesięcy,• harmonogram spłat rat dopasowany do potrzeb pożyczkobiorcy. Nie jest to pożyczka prywatna , a pożyczka w instytucji bankowej. Zapraszam do kontaktu. Quote
Karla Posted December 1, 2019 Report Posted December 1, 2019 Kredyt to z pozoru nie jest łatwy temat. Ryzyko związane z kredytem może być ogromne, a konsekwencje fiasku mogą się ciągnąć za wami całe życie. Stresu i straconego czasu nikt wam nie odda. Proponuję wam skorzystać z finansowego portalu , dzięki któremu dowiecie się więcej na temat kredytów, co pozwoli wam lepiej zarządzać kapitałem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Quote
Recommended Posts