DuzyGrzegorz Posted December 24, 2019 Report Posted December 24, 2019 Niech Gwiazda Betlejemska zwiastuje nam wszystkim Dobrą Nowinę i wskaże drogę do miłości! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim Forumowiczom pokoju, zdrowia i błogosławieństwa Bożego. Niech Aniołowie w tę magiczną wigilijną noc przyniosą Wam dary wiary, radości, pokoju i nadziei. Z całego serca życzę Wam byście co dnia doświadczyli Bożej opieki i pomocy! Zaśpiewajmy wszyscy razem:„Podnieś rękę, boże DziecięBłogosław ojczyznę miłąW dobrych radach, w dobrym bycieWspieraj jej siłę Swą siłąDom nasz i majętność całąI wszystkie wioski z miastamiA Słowo Ciałem się stałoI mieszkało między nami” Jaga 1 Quote
Tofik Posted December 24, 2019 Report Posted December 24, 2019 Z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkim z forum składam najserdeczniejsze życzenia szczęścia zdrowia pomyślności bożej i wszystko najlepszego Jaga 1 Quote
Jaga Posted January 1, 2020 Report Posted January 1, 2020 Spóźnione dziękuję i wzajemnie . Od siebie chciałam dodać, że sami kreujemy otaczającą nas rzeczywistość w naszych słowach, myślach, gestach... Niech więc nasze słowa i czyny niosą ze sobą pokój i miłość, a świat choć na chwilę stanie się lepszym. Pozdrawiam mojego Anioła, który musi teraz sprostać tym wszystkim życzeniom . Quote
Recommended Posts