Halifaxx Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 Szukamy jakiegoś wydajnego samochodu - najlepiej auto typu SUV z napędem 4x4, do jazdy często w trudniejszym terenie. Możecie polecić mi coś z tego zakresu? Quote
Vademecum Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 to zależy czy auto ma być ogólnie do jazdy a w zapasie mieć trudny teren czy tylko w teren.Sporo czytałem bo musze coś takiego kupić, W trzech króli na A 4 przywalił mi w tył w moją VR6-stke w pasacie, tylne koła mam zaraz za przednimi fotelami, a przód zmienty na barierce, Teraz jak coś kupie to tylko duże, ciężkie,wysokie . Quote
Tuzon Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 Nie wiem jakim budżetem dysponujecie, ale może jakiś SUV/Crossover od Volvo. Mam tutaj na myśli przede wszystkim takie modele jak np XC60, XC40, SC90. Wiadomo, nie są to najtańsze samochody, ale pod względem komfortu, bezpieczeństwa i przede wszystkim niezawodności jest ok.Zawsze można wykonać jazdę próbną, aby się przekonać. Salony są w każdym większym mieście - np tutaj https://nordauto-olsztyn.volvocars-partner.pl/Można umówić się na jazdę próbną. Quote
Vademecum Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 volvo to ci kieszenie zdrenuje, ważne do czego ma służyć Quote
Recommended Posts