Mistermisiek Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 Witam, wie ktoś coś o tym ciągniku Żubr. Ktoś użytkował go? Jak z jego trwałością? Moze ktoś coś zaproponuje w tych pieniądzach Nie mogę żadnych informacji o nim znaleźć, wiem jedynie że to chiński sprzęt. Link do opisu ciagniczkahttp://www.mtr.podlasie.pl/products-page/ciagniki-jednoosiowe-dieslowe/zubr-mx101e/ Quote
Vademecum Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 jak nie chcesz mieć problemów to dej se spokuj z chińskim sprzętem. Quote
Darkowe1 Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 Dobre maszyna u ojca 0.5 ha truskawek obrabiałem chińskim sprzętem ziemie rwie jak szalone Quote
Darkowe1 Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 i tu masz 10 km a ja mam 6 km i daje rade a ziemia cieżka Quote
Mistermisiek Posted February 10, 2020 Author Report Posted February 10, 2020 Głównie chodzi mi, czy diesel jest lepszy od benzyniak. Honda ma same benzyny. W cenie tego można mieć hondę f 560 z osprzętem, lecz towar używany itp. ten żubr jest ciezki waży ponad 200 kg a np. honda około 70 kg. Więc jakby masywniejsza maszyna. Jest tego duzo na Ukrainie i u ruskich, są filmiki itp ale czy to dokładnie ten sam sprzęt, druga sprawa jestem ciekaw jak z częściami zamiennymi. Druga sprawa pojemność tego działa to ponad 500 cm3, czyli rozumiem że dobrze? W pl jeszcze jest weima ale to teZ chińczyk Nie jeszcze ktoś się wypowie Quote
Recommended Posts