KamilForterra11441 Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Jak sprawuje się wam prasa ,,SIPMA''???Bo mam nową nie używaną i jestem ciekawy jakie macie opinie. Quote
slawcik Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 chodzi Ci o zwijająco?znajomy ma i nio robi.ale po dwóch latach poszła mu przekaładnia i wymianał łańcuch ten co ciąga cało maszynę.i w podbieraku coś tam robił ale nie wiem co.trochę się zdziwił bo myślał że nowa więcej mu wytrzyma.nie do końca zadowolony. Quote
konrad rolnik Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 moim zdaniem do dupy po jakimś czasie powyginają się wałki Quote
Guest Gość Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 uważam że Sipmy to dobre prasy mam SIPME zwijającą 8 lat izadnej poważnej awari nie miała a w sezonie robi ok 600 bel sianokiszonka i słoma oczywiście wymieniane ma prawie wszystkie łańcuchy napedzające ale żaden wałek się nie wyginał. Quote
Recommended Posts