Monk Posted February 18, 2020 Report Posted February 18, 2020 Szukam jakieś dobrej drukarki, która dobrze drukuje zdjęcia i dokumenty oczywiście. No i żeby nie kosztowała milionów zł. Pytanie też co lepiej się sprawdzi: laserówka czy atramentówka? Chodzi o około 40-50 wydruków w ciągu miesiąca. Czasami więcej, gdy trzeba jakieś wnioski na dotacje składać. Quote
zabekprk Posted February 19, 2020 Report Posted February 19, 2020 Nie jest to jakaś duża ilość. Jeżeli rzeczywiście będziesz tylko tyle drukował, to drukarka atramentowa lub laserowa - oba te rozwiązania będą dobrą opcją.Przy większej ilości wydruków: tylko laserówka, bo w przeliczeniu na 1 arkusz, jest dostatecznie tanio. Tonery - moim zdaniem zamienniki w zupełności wystarczą. Pod względem jakości nie ma w zasadzie żadnej różnicy pomiędzy zamiennikami a oryginałem.Przed zakupem warto jeszcze sprawdzić jakie mogą być koszta z tym związane. Które drukarki mają materiały eksploatacyjne w korzystnych cenach. Na https://dobretonery.pl/tusze-atramenty-kartridze-c-481.html możesz to jeszcze sprawdzić. Quote
emilionn Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Polecam drukarki Brother miałem atramentową i teraz mam laserową 0 problemów i tanie zamienniki. Quote
Recommended Posts