Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam wszystkich jestem zainteresowany Kupnem takiego ciągnika co o nim sądzicie? Ma ktoś z was taki ciągnik lub pochodny model? na co zwrócić uwagę przy zakupie takiej maszyny? Jakie są ceny części i czy są ogólnie dostępne na rynku? Proszę o pilną odpowiedź.
Posted
Case to dość popularne ciagniki u nas. Wiesz ale ten model to nie jest sprzęt pierwszej młodości tak więc podstawa to zwrócić uwagę na zuzycie i stan. Części dostepne sa jak najbardziej, u nas dwóch ma Case-y i są zadowoleni napewno bardzije niż Ci co kupili stare ursusy za mniejsze pieniądze.
Posted
Sprzęt z zewnątrz wygląda w porządku nie był malowany czyszczony opony ma zużyte w 80% ale nie są popękane więc będą jeszcze kilka lat pracowały w środku ciągnik jest trochę zaniedbany tak jak go oglądałem to wszystko jest mechaniczne, zero elektroniki i ma jakieś dziwne pokrętło z tyłu na błotniku do podnośnika. Jedyne co przemawia z kupnem tego ciągnika i zarazem najważniejsze to cena 29 000 zł i myślę że jeszcze dało by się zejść niżej, która z części eksploatacyjnych siada najczęściej w tego typu ciągnikach? Jakie mają spalanie?
Posted
pompy to ma przy silniku.z częściami do skrzyni to niewiem bo sie tym nie interesowałem.ja miałem 4 cylindrowa jednostka typu juz nie pamiętam i tylko silnik naprawiałem.u mnie sprzęgło było 2 stopniowe nabiło sie okładziny i oki.