Camo Posted February 24, 2020 Report Posted February 24, 2020 Witam, ma ktoś styczność z takim ciągnikiem? Chciałbym się dowiedzieć ogólnie jakie sa jego wady, zalety czy jest awaryjny, czy kabina jest jak u 60 czy bardziej komfortowa, ogólnie czy ciągnik jest wart uwagi. Quote
pawel7991 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 Akurat na praktykach montowałem kabiny do tych modeli i trochę większych. Jeśli chodzi o awaryjność to nie wiem, ale ciągnik prosty w obsłudze, mechaniczny i w kabinie o wiele lepiej niż w sześćdziesiątce. Wiadomo że komfortem nie powala, ale jest wspomaganie, ogrzewanie, równa podłoga, więcej miejsca i znacznie ciszej Camo 1 Quote
Camo Posted February 26, 2020 Author Report Posted February 26, 2020 Akurat na praktykach montowałem kabiny do tych modeli i trochę większych. Jeśli chodzi o awaryjność to nie wiem, ale ciągnik prosty w obsłudze, mechaniczny i w kabinie o wiele lepiej niż w sześćdziesiątce. Wiadomo że komfortem nie powala, ale jest wspomaganie, ogrzewanie, równa podłoga, więcej miejsca i znacznie ciszejCzyli taki prościutki traktor i kabina też normalna, może na zdjęciach wydaje się troche mała. Quote
pawel7991 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 Dla jednej osoby jest wystarczająca, ale dla pasażera zbytnio miejsca nie ma jak to w sześćdziesiąte na błotniku. My akurat zrzucaliśmy pałąki i montowalismy kabiny, tak sobie dealer wymyślił że kupi ciągnik bez kabiny taniej, zamontuje do niego kabinę polskiej produkcji i sprzeda ciągnik drożej. Te oryginalne są białe, a dokładane szare, no i widać po lepszym przejrzeniu bo już nie wszytko tak dobrze dopasowane. Jeśli chodzi o widoczność to miałem wrażenie że jakoś nisko się siedzi i błotniki trochę zasłaniają, ale może to przez to że jestem do większych ciągników przyzwyczajony. Ogólnie to ciągnik fajny, ale jak mówiłem jeździłem tylko po placu A nie w polu. Camo 1 Quote
Camo Posted February 27, 2020 Author Report Posted February 27, 2020 Wnioskuję z tego co napisałeś że ten jest z oryginalną kabiną? https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-agrolux-65-CID757-IDC6vZQ.html# Quote
pawel7991 Posted February 29, 2020 Report Posted February 29, 2020 Tak, ten wygląda na oryginalną Camo 1 Quote
stephan Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 A jaki może być koszt jego ubezpieczenia? Mam na myśli ubezpieczenie OC... Quote
Vademecum Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 od traktora oc ? ja płace 50 zł na rok, dziwne ? bylo 100 zł.jest 50 Quote
stephan Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 A w jakim TU?Przeglądam sobie koszta ubezpieczenia np tutaj: https://superpolisa.pl/faq/ubezpieczenie-oc-2/I koszta OC potrafią znacznie się od siebie różnić. Quote
Recommended Posts