Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, ma ktoś styczność z takim ciągnikiem? Chciałbym się dowiedzieć ogólnie jakie sa jego wady, zalety czy jest awaryjny, czy kabina jest jak u 60 czy bardziej komfortowa, ogólnie czy ciągnik jest wart uwagi.

Posted
Akurat na praktykach montowałem kabiny do tych modeli i trochę większych. Jeśli chodzi o awaryjność to nie wiem, ale ciągnik prosty w obsłudze, mechaniczny i w kabinie o wiele lepiej niż w sześćdziesiątce. Wiadomo że komfortem nie powala, ale jest wspomaganie, ogrzewanie, równa podłoga, więcej miejsca i znacznie ciszej
Posted

Akurat na praktykach montowałem kabiny do tych modeli i trochę większych. Jeśli chodzi o awaryjność to nie wiem, ale ciągnik prosty w obsłudze, mechaniczny i w kabinie o wiele lepiej niż w sześćdziesiątce. Wiadomo że komfortem nie powala, ale jest wspomaganie, ogrzewanie, równa podłoga, więcej miejsca i znacznie ciszej

Czyli taki prościutki traktor i kabina też normalna, może na zdjęciach wydaje się troche mała.

Posted
Dla jednej osoby jest wystarczająca, ale dla pasażera zbytnio miejsca nie ma jak to w sześćdziesiąte na błotniku. My akurat zrzucaliśmy pałąki i montowalismy kabiny, tak sobie dealer wymyślił że kupi ciągnik bez kabiny taniej, zamontuje do niego kabinę polskiej produkcji i sprzeda ciągnik drożej. Te oryginalne są białe, a dokładane szare, no i widać po lepszym przejrzeniu bo już nie wszytko tak dobrze dopasowane. Jeśli chodzi o widoczność to miałem wrażenie że jakoś nisko się siedzi i błotniki trochę zasłaniają, ale może to przez to że jestem do większych ciągników przyzwyczajony. Ogólnie to ciągnik fajny, ale jak mówiłem jeździłem tylko po placu A nie w polu.
  • 3 weeks later...