Darkowe1 Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Witam co sądzicie czy ktoś miał do czynienia z hydraulicznym wom ? Zda to egzamin w prasie ? Mam pronar 1025 i te taśmy się slizgaja i chciałbym takie coś założyć Quote
Vademecum Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 z hydrauliki ciągnika chcesz napędzać prase ? Musiałbyś drążyć temat z kimś kto ma taką wiedzę, kto to obliczy. Na moją wiedze to uzyskanie takiej mocy jest nierealne z tej pompy. Quote
Darkowe1 Posted March 19, 2020 Author Report Posted March 19, 2020 Tak mi się wydaje samo to że olej by się zanotował no ale zapytać nie zaszkodzi . A czy z wymianą tych pasów dużo roboty ? Quote
Vademecum Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 jakbyś zamontował odpowiednią pompe i silnik to bez problemu dałoby rade, ale byłoby to nawet dziesiątki razy droższe od wymiany tych taśm, i pewnie coś więcej przy okazji Quote
Darkowe1 Posted March 19, 2020 Author Report Posted March 19, 2020 Dzięki orientujesz się ile roboty jest z wymianą taśm? Quote
Vademecum Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 zleć to komuś kto to robił to będzie niewiele roboty, a jak sam będziesz to robić to zdejmuj kabinę i będzie więcej roboty. Quote
Recommended Posts