Michał M Posted April 8, 2020 Report Posted April 8, 2020 Cześć,Forumowicze, robimy ankietę do artykułu, który piszemy dla jednego z portali. Chodzi o badanie wykorzystania środków myjących i dezynfekcyjnych w różnych branżach w tym m.in. rolnictwie, hotelarstwie i medycynie. Temat "czystości" teraz nośny więc i zainteresowanie wśród mediów większe. Generalnie chodzi o to czy stosujecie takie środki, a jeśli nie to dlaczego, czy cena jest dla Was najbardziej istiona czy np. powinny być dofinansowania do takich zakupów oraz czy produkty z metką "BIO" mają tutaj znaczenie. W wolnej chwili prosiłbym o wypełnienie bardzo krótkiej ankiety. Wszystkie odpowiedzi są anonimowe rzecz jasna. Ankietę odnajdziecie tutaj: https://forms.gle/vERp3S1PBxT7cVaL7 Dzięki za wypełnienie.PozdrawiamMM Quote
Vademecum Posted April 8, 2020 Report Posted April 8, 2020 poco cokolwiek ? środki dezynfekcyjne ? Rolnik obraca się wśród swojego obejścia, co miałby dezynfekować ? Quote
Michał M Posted April 8, 2020 Author Report Posted April 8, 2020 poco cokolwiek ? środki dezynfekcyjne ? Rolnik obraca się wśród swojego obejścia, co miałby dezynfekować ? Chodzi oczywiście nie tylko o obecną sytuacje z koronawirusem i dezynfekcji "samego rolnika". Dotyczy przede wszystkim czystości i dezynfekcji budynków inwentarskich. ASF, Ptasia grypa i inne choroby są cały czas problemem, a sytuacja z koronawirusem pokazuje tylko, że cały czas może pojawić się coś nowego. Badanie dot. analizy ludzkich zachowań i sprawdzenia czy zmienia się myślenie m.in przez takie sytuacje. Quote
Vademecum Posted April 9, 2020 Report Posted April 9, 2020 no, moje myślenie się zmieniło na ASF i wszystkie upierdliwości związane z tym. Zakończyłem hodowle, i mówie nigdy więcej. Do dezynfekcji wystarcza mi mydło. Quote
bernardttt Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 Ja tam sobie tym koronawirusem głowy nie zawracam, wystarczy mi grzecznie mówiąc niezrozumiałych przepisów z Uni Europejskiej. ____________________Płyty betonowe Quote
Robert ;-) Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 Ta cała afera to wielki przekręt, zrobią kasę i tyle a ludzi tylko umeczyć, co do dezynfekcji to pół litra i kiełbasa z grilla najlepsza :-) Quote
Vademecum Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 No, ja po takiej dezynfekcji, wściekła woda i dym Quote
mokebe Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Przez tą całą dezynfekcję to tylko podwoiła się produkcja samogonki _________Wizytówki Quote
koscik.edek Posted February 28, 2021 Report Posted February 28, 2021 Jeśli chodzi o dezynfekcję mi się sprawdza płyn ludwik-producent spełnia wszystkie standardy, cena jest ok i jestem zadowolony. Kupuję ten: https://sklepogrodniczy.pl/ludwik-plyn-dezynfekujacy-do-powierzchni-500-ml/ Quote
Vademecum Posted February 28, 2021 Report Posted February 28, 2021 dzisiejszy ludwik nawet nie stał obok prawdziwego ludwika, syf i tyle. Quote
Recommended Posts