Skocz do zawartości

Zdjęcie

Instalacje fotowoltaiczne

ekologia fotowoltaika rolnictwo ekologiczne energetyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Hurt Klima Sosnowiec

Hurt Klima Sosnowiec

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 19 październik 2022 - 11:32

Dzień dobry, jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany instalacją pompy ciepła do budynku mieszkalnego lub gospodarczego, proszę o maila na adres biuro@hurtklima.com.

• 0

#22 oliwia99

oliwia99

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 19 październik 2022 - 12:51

Ja uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie. Nie tylko ma pozytywny wpływ na środowisko, ale to także możliwość zaoszczędzenia pieniędzy. Chcę znaleźć firmę, która zrobi to profesjonalnie i szybko. Słyszałam o SPR-Polska, podobno spełnia te wymagania i mają wiele pozytywnych opinii. Znacie? Korzystaliście kiedyś z ich usług?

• 0

#23 czesiek888

czesiek888

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 218 postów

Napisano 28 październik 2022 - 10:10

Witam, czy ktoś z was słyszał o taki fakcie, że do pompy ciepła może być tylko ogrzewanie podłogowe? Ktoś mi to ostatnio sprzedał i się zapierał i koniec kropka, zwykłych kaloryferów nie może być, a według mnie co za różnica? No wiadomo na podłogówce mniej wody w obiegu , ale czy poza tym coś więcej?

• 0

#24 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8629 postów

Napisano 28 październik 2022 - 17:44

nie mówcie o tej ekologi bo to tylko ściema dla pospólstwa i kasa dla tych " wielkich "
  • 0

#25 staszekdziadekk

staszekdziadekk

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 28 listopad 2022 - 16:14

co myslicie o tej całej fotowoltaice? Oplaca sie to instalowac? A co jak te panele sie zepsuja? Trzeba dodatkowo we wlasnym ukresie zalatwiac ubezpieczenia? Teraz widze coraz wiecej ludzi to ma, ale jakos nie moge sie do tego przekonac

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ekologia, fotowoltaika, rolnictwo ekologiczne, energetyka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych