zabekprk Posted July 9, 2020 Report Posted July 9, 2020 Ile średnio czasu zajmuje zrobienie kursu na prawo jazdy kat. B?Mieszkam w okolicach Piabianic, więc podlegam pod łódzki WORD. Quote
Halifaxx Posted July 9, 2020 Report Posted July 9, 2020 Myślę, że realnie od zapisania i rozpoczęcia kursu, do podejścia do egzaminu można zmieścić się w 5-6 tygodniach. Zależy jak dysponujesz wolnym czasem, jakie moce mają szkoły nauki jazdy oraz jakie są terminy egzaminów w WORD-ach.Jeżeli chodzi o sam kurs, to proponuję tutaj jeszcze sprawdzić: https://www.firstdrive.pl/ Quote
Damian1986 Posted July 22, 2020 Report Posted July 22, 2020 U mnie wszystko wydłużyło się przez mojego instruktora, który wrócił dopiero co z urlopu i miał zaległości ze swoimi uczniami. Jak skończyłem teorię, to musiałem czekać miesiąc na pierwszą jazdę. Także musisz się zorientować ze szkołami jazdy czy nie mają braków w kadrze i jak podchodzą do swoich klientów. Quote
Recommended Posts