Witam szukam zadaszenie na sprzęt rolniczy. W internecie znalazłem oferty na hale namiotowe. Czy ktoś stosuje i czy zdaje to egzamin?
Hala namiotowa
Napisano 21 lipiec 2020 - 11:10
Napisano 24 lipiec 2020 - 11:52
mam od dwoch lat i jestem zadowolony
Napisano 25 lipiec 2020 - 08:03
A jak wygląda kwestia ubezpieczenia takiej hali namiotowej. Np od wichur, trąb powietrznych czy innych tego typu zdarzeń i sytuacji?
Napisano 11 styczeń 2021 - 07:09
Napisano 26 luty 2021 - 14:12
Znajomy posiada halę magazynową i jest bardzo zadowolony. Ważne, aby namiot posiadał stalową konstrukcję kompleksowo zabezpieczoną przed korozją. Tylko wtedy pozostanie w nienaruszonym stanie długi czas - nie trzeba obawiać się o rdzewienie metalowych komponentów. Najlepszą opcją jest zwykle hala całoroczna, czyli posiadająca izolację termiczną. Oczywiście wszystko zależy, co będzie znajdować się w magazynie, bo czasami jest to kompletnie zbędne. Warto zapoznać się z informacjami tego typu - w internecie jest sporo wiedzy i nawet nie trzeba specjalnie znać na temacie, żeby zrozumieć co i jak. Na pewno jednak ważne jest, aby w sposób świadomy i przemyślany wybrać wykonawcę, bo tutaj od niego szalenie dużo zależy.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hala, namiot, garaż, wiata, ciągnik, zadaszenie, magazyn
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych