Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hala namiotowa

hala namiot garaż wiata ciągnik zadaszenie magazyn

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 rolnik0099

rolnik0099

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 21 lipiec 2020 - 11:10

Witam szukam zadaszenie na sprzęt rolniczy. W internecie znalazłem oferty na hale namiotowe. Czy ktoś stosuje i czy zdaje to egzamin?

• 0

#2 maciej54

maciej54

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 24 lipiec 2020 - 11:52

mam od dwoch lat i jestem zadowolony

• 0

#3 Monk

Monk

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 224 postów

Napisano 25 lipiec 2020 - 08:03

A jak wygląda kwestia ubezpieczenia takiej hali namiotowej. Np od wichur, trąb powietrznych czy innych tego typu zdarzeń i sytuacji?

• 0

#4 Edwards

Edwards

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 105 postów

Napisano 11 styczeń 2021 - 07:09

Czy znasz może firmę MCM https://www.mcmproject.com.pl/? Oferują oni budowę budynków przemysłowych, firmowych takich jak na przykład hale czy też biurowce. Na rynku istnieją od wielu lat tak więc możesz być spokojny o ich doświadczenie jak i wiedzę w tym zakresie.
MOżesz również liczyć na fachowe doradztwo na praktycznie każdym etapie budowy. Od wyboru odpowiedniego miejsca na działkę po wykończenie oraz czynności prawne.

• 0

#5 wariusz

wariusz

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 26 luty 2021 - 14:12

Znajomy posiada halę magazynową i jest bardzo zadowolony. Ważne, aby namiot posiadał stalową konstrukcję kompleksowo zabezpieczoną przed korozją. Tylko wtedy pozostanie w nienaruszonym stanie długi czas - nie trzeba obawiać się o rdzewienie metalowych komponentów. Najlepszą opcją jest zwykle hala całoroczna, czyli posiadająca izolację termiczną. Oczywiście wszystko zależy, co będzie znajdować się w magazynie, bo czasami jest to kompletnie zbędne. Warto zapoznać się z informacjami tego typu - w internecie jest sporo wiedzy i nawet nie trzeba specjalnie znać na temacie, żeby zrozumieć co i jak. Na pewno jednak ważne jest, aby w sposób świadomy i przemyślany wybrać wykonawcę, bo tutaj od niego szalenie dużo zależy. 

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hala, namiot, garaż, wiata, ciągnik, zadaszenie, magazyn

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych