Dobromil Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Witam chcę zakupić wozidło budowlane małe są czasem takie na allegro niestety daleko Propozycje do 200km od Białegostoku i cena do 2000złMoże być inny pojazd, ma służyć do wywożenie obornika z obory Quote
owca Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Dobromił, ale chyba się o jedno 0 pomyliłeś? Za 20 tyś. to może coś kupisz, ale za 2tyś to chyba do kapitalnego remontu albo na części. A tak wogóle to nie wiem, czy wozidło to najlepsze rozwiązanie. Zależy jaką ładowność potrzebujesz. Bo jak potrzebujesz np. 1 do 1,5 tony to rozważ dołożyć drugie tyś. i będziesz miał bardziej uniwersalną ładowarkę. Wozidło to fakt jest bardziej zwrotne, ale czymś na to wozidło ten obornik musisz władować. Chyba, że masz to wszystko inaczej rozwiązane. Napisz jak to u ciebie wygląda. Quote
Dobromil Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 No może i do remontu , nie boję się A załadunek to ładowacz czterozembowy z napędem trzonkowymPo prostu mam dosyć popychania taczki na inne rozwiązanie narazie się nie nastawiam Quote
Recommended Posts