Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Ja wam powiem tak: Sezon na prawdziwą pandemię uważam za rozpoczęty. Quote
Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Prawdziwa. Zaplanowana. Szczegółowo realizowana. Wystarczyło zamknąć seniorów w domach, ale tak się nie stało. Teraz idzie druga tura. Czas na kolejną grupę wiekową, a może na wszystkich....,a może tylko zawodową, okaże się. Ja już kończę z tym pisaniem, a Wy się zastanówcie nad zapasami żywności i nad zapasami żywności jako rolnicy. Na waszych rękach spoczywa nasze bezpieczeństwo. Zaorajcie wszystkie ugory i niech Was chciwość aby nie zgubi. Quote
Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Jeszcze w tym roku jakoś będzie, potem będzie gorzej. Quote
Vademecum Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 z mojego zboża chleba nie będzie, sieje owies bezłuskowy i to min. 35 haKarma dla zwierzątek płaci 3 razy tyle co chleb. Jak sie spełnią twoje proroctwa głodowe to będziemy jedli karme albo te zwierzątka domowe. Quote
Vademecum Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 a i 70 arów słonecznika dla córki na urodziny, byle tylko zakwitł na czerwiec. Jaga 1 Quote
Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 I pszenica będzie płacić, tylko nikt nie skorzysta jak jej nie będzie Kiedy, nie wiem. Po pandemii będzie jeszcze gorzej, ale wszystkich proroctw wam tu nie wyłożę, bo raz nie dam rady, dwa nie uwierzycie mi. Na głód jeszcze przyjdzie czas, ale warto mieć coś w zapasach. Jak wydarzy się coś kolejnego z proroctw co mnie natchnie do pisania, to może napiszę. Na razie co dzień praktycznie się coś spełnia. Np wyjście Anglii z Unii. Unia w ogóle ma nie działać...,przywolywania trumpa i takie tam. Jak dobrze pamiętam Nostradamusa, pisał tak: po wielkich trudach ludzkości przyjdzie jeszcze większy... (wojna,meteor) Potem ... Głód na początku zmienny, później powszechny.A o wybuchu wojny pisał tak: krew,mleko,czyraki Wojna przyjdzie jak złodziej, a u wszystkich będzie biała krew. Podczas jakiegoś święta europejskiego w nocy ze środy na czwartek.,wszyscy mają świętować, może koniec pandemii? Quote
Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Jak patrzę co się dzieje na świecie, to cały czas wszystko się pokrywa. A jest tego bardzo dużo. Chyba założę zbiórkę na zrzutce, daj talara to powróżę Quote
Jaga Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Tyle lat już o tym trąbie... W koło tylko śmiech. Mi już się znudziło... Pandemia jest zaplanowana. Na bank. Tyle w temacie. Więcej nie mogę powiedzieć. Słuchajcie dobrej muzyki i módlcie się o ładną pogodę. Ja się modliłam o deszcz i spadł, to może i wam się uda. Quote
Sołtys Michał Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Ja wam powiem tak: Sezon na prawdziwą pandemię uważam za rozpoczęty.Prawdziwą? A teraz to była jaka? Quote
Sołtys Michał Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Prawdziwa. Zaplanowana. Szczegółowo realizowana.Wystarczyło zamknąć seniorów w domach, ale tak się nie stało. Teraz idzie druga tura. Czas na kolejną grupę wiekową, a może na wszystkich....,a może tylko zawodową, okaże się. Ja już kończę z tym pisaniem, a Wy się zastanówcie nad zapasami żywności i nad zapasami żywności jako rolnicy. Na waszych rękach spoczywa nasze bezpieczeństwo. Zaorajcie wszystkie ugory i niech Was chciwość aby nie zgubi.No to tak jak się zaczęła rok temu. Albo wymknęła z laboratorium. Pytanie gdzie i kiedy. Quote
Sołtys Michał Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Jak patrzę co się dzieje na świecie, to cały czas wszystko się pokrywa. A jest tego bardzo dużo. Chyba założę zbiórkę na zrzutce, daj talara to powróżę I czarnego kota musisz mieć ze szklaną kulą , pare tali kart..., będzie dobrze, dobrze kombinujesz Quote
Sołtys Michał Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Tyle lat już o tym trąbie... W koło tylko śmiech. Mi już się znudziło...Pandemia jest zaplanowana. Na bank. Tyle w temacie. Więcej nie mogę powiedzieć. Słuchajcie dobrej muzyki i módlcie się o ładną pogodę. Ja się modliłam o deszcz i spadł, to może i wam się uda.Ale przez kogo zaplanowane? Kraj, Koncerny? Grupę miliarderów? Naukowców? Czy grupę osób mających chęć przejęcia władzy nad ludźmi...Opcji jest dużo. Quote
Jaga Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Szukajcie, a znajdziecie, cytując klasyka Quote
Sołtys Michał Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Szukajcie, a znajdziecie, cytując klasyka Wszystkie tropy wiodą do Szangahju... Quote
henryk Posted May 30, 2021 Report Posted May 30, 2021 Przestańcie pier..... głupoty,dobrze że nie chorujecie,jak ktoś z was zachoruje to zmieni zdanie,niektórzy tu widzę mądrzejsi od profesorów medycyny-pozdrawiam i zdrowia życzę. Quote
Qazmirzz Posted January 4, 2022 Report Posted January 4, 2022 ja na poczatku nie chcialem sie szczepic. Jakos uwazalem, ze z tego moze byc potem wiecej klopotow. Ale jak zobaczylem, ile ludzi choruje i ile umiera, to sie zdecydowalem. Wiecie jak to jest w polityce. Rzad swoje, opozycja swoje. A tutaj wszyscy mowia, ze warto sie szczepic. Takze autorytety lekarskie. Jednak to cos oznacza. Gdyby te szczepionki byly szkodliwe, to chyba nie wszyscy by mowili jak jeden maz. Tak to sobie tlumacze. Jakos wszyscy sa dziwnie zgodni. Nie tylko u nas, ale ogolnie na calym swiecie. Z tego wychodzi, ze mimo wszystko warto sie zaszczepic. A inna sprawa jest taka, ze te szczepionki i tak nie daja gwarancji, ze nie zachorujemy. Podobno w razie czego jednak bedziemy o wiele mniej odczuwac skutki ewentualnego koronawirusa Quote
czesiek888 Posted March 10, 2022 Report Posted March 10, 2022 Na grypę i inne świństwa ludzi też umierali niestety nikt wtedy afery nie robił, po prostu tak się stało i koniec, a teraz wielkie szaleństwo, ktoś i to nie jedna osoba ma w tym jakiś cel, początek czegoś niedobrego niestety Quote
Vademecum Posted March 10, 2022 Report Posted March 10, 2022 już masz po pandemi covid, teraz kolejna nazywa sie putinooza, szczególnie niebezpieczna dla demokracji. Robert ;-) 1 Quote
Sołtys Michał Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 No i wygląda, na to , że jaga miała rację. Coraz bardziej wygląda to na ustawkę. Wojna niestety jest prawdziwa. Proponuję zacząć się uczyć strzelać i obsługiwać broń. Jeśli, ktoś jeszcze nie umie. Quote
Grigorxey Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Radiodhdfhgfhgerhrhrjjj4445jfjdhsgs BBCode Radiodhdfhgfhgerhrhrjjj4445jfjdhsgs HTML_Code Radiodhdfhgfhgerhrhrjjj4445jfjdhsgs http://avtobosrs.com Quote
Recommended Posts